Birsen2906 Hayır yani oturamıyorum kalamıyoruz evin içinde kaplumbağa hızında ilerliyoruzher iş bize bakıyor bunun yanı sıra gece yatağa yatmak işkence her dakika tuvalete gidip gelmek uykuya daak ayrı işkence uykunu zerre almamayı hiç demiyorum çünkü tuvalete gitmediğim sagimi soluma dönme ihtiyacı var 😴 doğduğunda ne mi olur tek bir cümle ile UYKUSUZ KALIRIM bunları yaparkende böle oflayip anam anam diye inlemem.. bu nedir ya sanki hamileliği geçirmemiş gibi bunlar iyi günlerin demekten ne anlıyorsunuz neyin korkutması bu resmen 40+0 günümde isyan geçtim dalacak yer ariyom 😴
Merve_0109 Birsen2906 Ben doğurdum kurtuldum 1 hafta oldu rabbim sizide kurtarsın inşallah aynen sadece uykusuz geceler var ama ay of ay karnım ay belim gibi sıkıntıların yok normal doğum yaptım 1 günden ayaklandim hele bide bebeğin emerse hiç bir sıkıntın olmuyor emzir uyut zaten iki saniyede gözleri kaybolup kapanıyor sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ben 39+3 te doğum yaptım
TatlisBirAnne Birsen2906 Haklısınız ama Allah izin verirse bi iki hafta sonra ne demek istediklerini anlayacaksınız. Evet böyle korkutmaları hoş değil ama inanın sadece uykusuzluk zorlamıyor. Bebeğinizin gazı olunca o ağlayıp sancı içinde kıvranırken elinizden gelen bişey olmaması daha zor. Ama hiç belli olmuyor kimi bebek daha az gazlı olduğu için anne hiç zorlanmıyor. Hamilelik daha zor geçiyor. Emip emip uyuyan bebekler de var. Belki sizinki öyle olur hiç korkmayın 🥰
Aysununannesi00 Birsen2906 Ayyy bakma sen şunlara bana da çok söyleyip duruyolar birinden giriyo birinden çıkıyor biz uyuya biliyoruz da keyfi uyumamazlık yapıyoruz ztn deli oluyorm ağızlarna vurasım geliyo 👊🏻👊🏻😂
MerveNur- Birsen2906 valla şu yaşlı gibi olaya poflaya adım atmaktan kurtulayım uykusuzluğa razıyım….
Elifinannesi_ Deneyimli anneler daha iyi bilir ama benim için hamilelik süreci berbat geçti ite kaka 36+2 gördük. Ağrısız tek günüm geçmedi. Doğsun da ağlamasına , uykusuz gecelere razıyım diyorum. Sağlığım yerinde olsun istiyorum artık 🤭
Merve_0109 rgk 37 haftalık nişanım geldi 3 cm açıklık vardı 39 haftadamda sancılarım vardı akşam acile gittim yatışım yapıldı ama 2 gün hastanede yattım sancılarım var ama açılma ilerlemiyordu suni takıldı 12 saat boyunca ama gene açılma bir milim bile ilerlemdi en sonunda doktorum suyumu patlatma kararı aldı çünkü suni verildi geri dönüşü yok doğuracam mecbur suyum açıldı işte 2 saat içinde kızım dünyaya geldi çok zor doğurdum ama doğumum 10 dk da oldu çok guzel ikinmalarım oldu çünkü
rgk Birsen2906 muhakkak çok zordur bakmak ama bunlar bi süreç, bi bakıyoruz kocaman olmuş gitmişler. bunu kabul edince bence sorun kalmaz
rgk Merve_0109 sonu güzel doğum hikayesi😍 güle güle büyütün inşallah. benim hiç bi şeyim yok ya 39+1 deyim bilemiyorum
Elfelf475 Birsen2906 dışarıdan gelen her sese kulagımı tıkayan biri olarak söylüyorum Hamileliğim pamuk gibiydi doğum yaptım 55 gündür de ne uyku ne başka dertler canımı sıkmadı bence harika bir şey bebeğini tanımak onunla ilgilenmek onunla olmak Tabi bizim gaz sorunumuz yok çok şükür belki ondan da mutluyumdur 🤭
Merve_0109 rgk Amin Allah razı olsun bende 39+3 haftalık doğurdum sizede hayırlı doğum nasip olsun inşallah 🌺
Seymaa30 Birsen2906 bizim insanlarımız bu şekilde davranmaya bayılır banada anne olmak kolay değil lafını kullanıyolar deli oluyorum üstelik tedaviyle hamile kaldığımı bile bile diyorlar sanki zevk sefayla hamile kaldım iğnelerden ne rahat uyuyabildim ne rahat oturtabildim ilaçlar cabası ama gelde anlat karşındaki anlamadıktan sonra ne yapsak boş
Acemianne__ Birsen2906 yemin ederim şu forumda gördüğüm en haklı isyan gel seni bi öpeyim canım benim yaa. O kadar gıcık oluyorum ki şu lafa todono çokoron olduuuu canım başka hey Allahım bütün sinirimi çıkarasım geliyor.🔪🔪🔪 Evladına kavuşmuşsun sağ salim doğmuş gözünün önünde. Hamilelikte tadını çıkaracak ne var mesela? Uykusuzluk ağrılar bebegin doğacak mı korkusu sağlıklı mı bilmemek bulantılar hormonlar…… hangisi? Dalga geçiyolar resmen ya
Crcs Birsen2906 ben de aynısını düşündüm geçen gün. Sağlıkla gelsin bebişler inşaallah vücudumuzda hemencecik toparlar en azından bi yere odaklaniriz 😊
Vldnshn1 Birsen2906 Bana kimse böyle şeyler demiyor dememe sebebi ise daha 14 haftalık hamileyim 9 haftada sanırım kanamam oldu düşük riskim vardı ilaç iğne kullanmaktan ve sürekli yatmaktan helak oldum.Bu riskler kalktı mide yanması sırt ağrısı geldi.. herkes karnındayken seni yordu doğduğu zaman sakin çocuk olsun diye dua ediyor 🥺🥺