Azize-keles Elimde 3 kutu kan sulandırıcı iğne kaldı son kullanma tarihi Mart 2022 ihtiyacı olan varsa vermek isterim
Mevaninannesiii Azize-keles demin biri post açmıştı parayla alamiyormus canım onu görsem etiketlerim. Ben kullaniyorum fakat durumu iyi olmayanlara gitse daha iyi olur☺️♥️
Banuka Azize-keles ben raporlu olduğu için ücretsiz alıyorum eczaneden.Aslında herkes rapor çıkartsa rahatlıkla alır ama sigorta olmayınca rapor çıkartılmıyor sanırım.İnşallah ihtiyacı olana gitsin
Azize-keles Mevaninannesiii ihtiyacı olan ve durumu iyi olmayan biri alırsa daha çok makbule geçer sizin de düşünceniz takdir edilir. Umarım görür
Tuanam27 Gnysrp tesekkur ederim. Postumdan bir arkadasim 3 kutu gonderiyor. Malum doguma iki hafta kalana kadar kullanicam. Eger talibi yoksa ben talibim🙂
marbling10 @NaimeYilmaz sayın sevgili adminimiz başlığı, kan sulandırıcı ihtiyacı olan gibi bir şey yapabilir misiniz daha kolay ulaşır arayan kişi bu sayede
Tuanam27 Sanirim yanit olarak yazmayinca bildirim gitmiyormus o yuzden yineliyorum🙈 talibi yoksa ben talibim🌼