Kızlarrrr çok şükür ben bebeğime kavuştum 🌼 Darısı ona kavuşmanın hasretiyle yananlarin başına 🥰 evetttttttt 10.12.2021 Hayatımda hiç bu kadar mutluluk huzur böyle heyecanli yani tüm duyguların iç içe girdiği bı an yaşamadım bu yaşıma kadar 😊
39+3 haftalıkken geldi benim meleğim planlı sezwryandi zaten ama grip olmuştum öksürüğüm çoktu gittim cuma günü olmasın hocam kötüyüm dedim hayır cocugunu almak zorundayız artık çünkü 39 bitiyor demişti ve öyle de oldu dün de aldılar 😎 Çok korkuyordum gerçekten doğuma giderken ağladım düşünün 😂 ama sezeryan korkulacak bişey değilmiş bunu gördüm hı şöyle bişey var ki sutum gelmedi hala kızlar 🥺 ama emzirmeye devam ediyorum inşallah da bugünden sonra gelir sizde bana dua edin 😇🤲🏻 isteeee kızlar bizim serüvenimiz bu kadar böyle oldu benegim çok şükür sağlıklı bnm de biraz ağrılarım var tabi ama hastaneden taburcu olduk bugün evimize geldik çok şükür 🤲🏻 Rabbim herkesin sağlığını daim etsin 🥰 çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah sizinde böyle pozitif hikayeleriniz olsun Rabbim hepinizin yardımcisi olsun 💕🤲🏻 Hepinizi seviyorum Allah’a emanetsiniz güzel annelerrrrr 🌼💜