Beyzan738 canım hastane çıkışlarını set olarak alma durumumuz yok demişsin yanlış anlama set halinde alınca pahalı geliyor. Onun yerine naçizane tavsiyem tulum şapka eldiven şeklinde alırsan daha uygun geçen gün sordum düz isimsiz sete 85 TL dedi benim söylediğim tulum şapka eldivene de 40 TL dedi. 1 adet takım alacağına 2 adet alıyorsun..
Birde
ıslak havlu
Alt açma ( kullan at) almanı tavsiye ederim dışarıya çıkınca veya hastane de çok rahat oluyor çocuğa enfeksiyon geldi mi demiyorsun?
Kızma aldıklarımı söyleyeyim ben sana; şu an 3 yaşında tabi
4 adet tulum şapka eldiven set gibi bir askıdaydı ( 2 adedi 0-3 diğer 2 adedi 3-6 ay)
Çok fazla almadım çünkü çabuk büyüyorlar çocuk doğduktan sonra ihtiyacı oldukça aldım daha iyi oldu kızım bütünle elimde kocaman yığın gibi kıyafet kalmamış oldu kaldırdığımda 6 ay altı kıyafet vs leri küçük bir hurca sığdı…
5 tane zıbın (3 adedi 0-3 diğerleri 3-6 ay idi)
Alt açma örtüsü (kullan at)
1 paket bez ortalama 70 adet falan oluyor içinde 1 paket yetti 2. Paketi 2 numara almıştım çünkü büyüdükçe altından yaptığı tuvaleti çıkmaya başlamıştı…
2 adet düz pazen battaniye (doğduktan sonra birini hastane pusetinşn altına diğerini üzerine örttüm kızım kasımda doğmuştu)
Bepanthol losyon aldım vücuduna sürüyordum (bebek yağı almadım vücuduna sürünce kıyafetleri yağdan dolayı sapsarı oluyırmuş dediler)
naçizane bir tavsiyem daha var doğuma giderken yanına mutlaka sıcak su torbası al doğumdan sonra sütün çabuk gelmesi için göğsüne koyasın kızımda kimse beni uyarmadı ama nasip olursa bu bebeğimde bende alacağım…
Aklıma gelenler bunlar sormak istediğin varsa buyur sor…
Biraz uzun olmuş ama idare et ☺️