Merhabalar, ben 2 yıllık evliyim ve evlendikten 6 ay sonra çocuğa karar vermiştik. 1 yılı aşan süre denedik ama olmadı ve doktor eşimde de bendede bir sorun olmadığını söyledi. Sadece sebepsiz olmayabilirmiş. Bir doktor hsg (rahim filmi) çektirmemi istedi. Bir sorun varsa orada görünür bizim göremediğimiz sorunlar bile dedi. Açıkçası masraflı bir şeymiş ama şehirden şehire değişir. Ben İstanbul’da bir çok yerden 3000 lira fiyat aldım. Bir kaç dr önerisi ile 800 liralık yerler buldum ve ona gittim. Çıktıktan sonra hemen sonucu veriyorlar. Bir sorun yokmuş kanalda hafif bir yapışıklık ama bu çocuk olmasını engellemez dedi doktor. Ama tüm doktorların söylediği; hsg den sonra bir çok kişinin 2 ayda hamile kaldığı. Çünkü filmi çekerken bir ilaç bırakıyorlar vücuduna ve tüm kanalları temizleyip geçiyor. Ve tam 2. Ayın sonunda hamile kaldığımı öğrendim. Tam da tüp bebek düşünmeye başladığımızda hemde. İsteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah Allah içinde sizede. Daha pek zaman geçmemiş aniden iyi haberler alabilirsiniz ama olur da olmazsa bu fikir de aklınızda olsun 🥰 ha bu arada evet beyin sürekli oyun oynuyor. Her ay acaba bu ay hamile miyim diye düşünmekten süt hormonum yükseldi bir kaç kez yani beynim vücudumu hamile olduğuna inandırdı. Ve süt korur hikayesinden bile hamile kalamadım belkide. Olmayacak diye de hemen olacak diye de düşünmemek lazımmış o kısım beni oldukça zorladı 🤦🏻♀️