Benimde evlendim 3 yıl hiç düşünmedik çocuk kendimizi toparladık feraha erdiğimizde istiyorduk, sonra işte ilk gebeliğim düşünmediğim tahmin etmediğim anda süpriz oldu ama bebek sağlıksızmış yarım gelişmiş kürtaj olmak zorunda kalmıştım Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum… 1 sene kendime gelemedim istemedikte zaten, çocuk istediğimizde 2. gebeliğimde yani 2 ay denedik bunun 1 inci ayında yumurtlama ve çatlama oldu ama tutmadı(Çünkü ol denilmediyse olmazdı yine de) 2.ayında da düşündüm ben bir sağlıkçıyım baya da her konuda araştırma yapar ve doktorları özellikle alanlarında uzman profları dinlerim derken her erkeğin sperminin rahme ulaşma süresi bir değilmiş birinin 30dakikada ulaşıyorsa birinin 1 saatte ulaşıyormuş, bazı kadınların da rahim uzunluğu fazlaysa ya da az ise yada ters ise ona göre pozisyon ayarlanması gerekiyormuş derken kendini ayarlamıştım tahmini her ilişki 2 güne bir oldu çünkü 40-44 saatte sperm bayatlıyormuş, yani gün aşırı yeterli dye düşündüm ve ya eşimin spermi 40-50 dakikada ulaşıyorsa ve benim rahim uzunluğum fazlaysa kalkmıyım akmasn diye uğraştım bacaklarımı her seferinde yukarıda tuttum 1 saat ama kendimi kasmadan gevşek şekilde yoksa dışarıya çıkardı meni neyse vee denemeye başladığımızın 2inci ayda hamile kaldım. son iki ay beslenme düzenim bol su içtim hergün veya mutlaka gün aşırı avokado yedim, kivi doğal östrojen içeriyor her gün kivi yemeye çalıştım, bitki çaylarndan uzak durdum, bol probiyotik ev yapımı yoğurt yedim yediğimde içtiğinde kimyasal şeker yoktu o çaylarınıza kattığınız keklere falan, arı balı vardı, bol et balık omega 3 ve protein, yemek içmekte önemli faktörlerden birisidir, hamile kaldıktan sonrada bu yeme içme düzenine devam ettim…