Bebisiannesi Deletedmom_85 Amin rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 🤲 ben 4 sene bekledim 😍🥰
Deletedmom_85 Bebisiannesi aminn inşallah 😇 uzun süreçten geçmişsiniz sonu güzel olmuş. Allah bağışlasın
Halimeek-8 Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur 🙏 ben 2 yıllık evliyim ve iki sene korundum sonrasında olmaz hemen sandım ama şuan 3,5 aylık hamileyim ilk denememizde oldu allah bekleyen herkese nasip eder inşallah 🙏🥰
Amineberra Deletedmom_85 canım ben 18 haziran evlendim Ağustos da hamile kaldım sonra eylül de düştü şimdi yine deniyoruz bakalım
minikmucizeminannesi Deletedmom_85 Deletedmom_85 ben evlendikten sonra 1 yıl Yasmin doğum kontrol hapı kullandım polikistikover tedavisi için hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum bu kadar çabuk olmasını inanın allah nasip ederse en beklenmedik zaman da oluyor uzun bir zaman olmayacakmış gibi düşünüyordum çünkü ben sizde en yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinize inşallah 🙏 😊
Deletedmom_85 minikmucizeminannesi amin canım Allah razı olsun güzel dilekleriniz için 😊 Allah bağışlasın
Fkurt Deletedmom_85 benim tam 15 ay olmuştu ama 2. Catlatmamda tuttu pcosluyum normaldede en az 1 sene pay bırakıyo doktorlar ama ne kadar az kafaya takarsaniz o kadar iyi olur rabbimin ger zaman bi planı vardir
23062021 Deletedmom_85 9 ay olmamıştı canım kontrollerimizi olduk eşimle hiç bi sıkıntı olmadigini ogrendik dogal yollara başvurduk tabiki eşim icin keci boyunuzu kaynatım içtı oyle sadece yedi bende bal pekmez yedim birde hergun hergun iliskiye girmedik 2 güne bir oldu bazen üç güne bir yumurtlama günlerimi takip ettim surekli yumurtlamanin en verimli oldugu gunlere denk getirdim ve 9 ay sonunda bebek haberini aldık
Leylasiva21 Deletedmom_85 9 yıldan sonra bir dış gebelik bir düşük yaptim şuan 16 haftalık olduk kizimla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aytenemir Deletedmom_85 akıntı gelmesinin iyi olduğunu biliyorum yani yumurtlama falan oluyor anlamına gelir asıl hiç gelmemesi sıkıntı
umutluanneadayi Deletedmom_85 1.5 senedir deniyoruz doktora hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor 🥺
Yagmurdgdgn13 Deletedmom_85 kişiden kişiye değişen bi durum. Benim ilk iki çocuğum istediğim ay oldu ama bu bebeğimi tam 7 ay bekledim. 7. Ayda tuttu. Çevremde de bebek düşünen arkadaşlarım maksimum 7 ayı beklemişler
Azra_Mom Deletedmom_85 kesinliklee benimde hormonlarım sürekli yükseliyordu ilaç kullanınca düzeliyor sonra tekrar yükseliyordu bu yüzden ilaçla adet oluyordum yumurtlamam olmuyordu doktora gitmesem haberim olmucaktı her ay denicektik 2 ay ilaçla oldum sonra baktım bir süre iyi geliyor ilaç hayıt macunu duydum ondan aldım kullandım o ay yumurtlamayı ben bile farkettim zaten kavanoz bitti 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şükür 3.ayda oldu yani şimdide 15 haftalığız rabbim sizede nasip etsin inşallah ben bebek düşünür düşünmez araştırmalara başlamıştım hayıt öneririm rahimi temizliyor gebe kalmayı kolaylaştırıyor internetten araştırın derim çok eskiden beri çocuk isteyen kadınların kullandığı ve işe yaradığı kanıtlanmış bir bitki şifanın da nereden geleceği belli olmaz
Deletedmom_85 Azra_Mom kesinlikle muhakkak araştıracağım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah bağışlasın
Pemberuya Deletedmom_85 aynı bende 4-5 aydır bekliyorum enfeksiyon vardı engel olabiliyor dediler soğan suyu ve sirkeli su ile taharet yaptım şuan şükür sancım vs yok ama bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallah 💓🤲