charlottececi TazeAnne06 ay hayirli olsun ben de ikiz annesiyim 😁 5+3 te ulturasonda kalp atisini gorduk. Erken diye dinletmemişti. 6+4 te gittigimizde doktor dinletti. Suan 10+0 ız :)
Mihri21_ TazeAnne06 13+6 ben hala duymadm çünku doktorum onermedi cihaz ışınları sıcak olduğundan bebeğe zarar verebilir dendi o yüzden kalbî iyi atıyo ve iyi şuan şükürler olsun
TazeAnne06 charlottececi şimdilik öyle 2 embriyo transferim olmuştu doktor bunu anlamak için erken dedi 🙈
Ozge TazeAnne06 dün duyduk 6+4te. Ama ultrasona göre 6+1 olduğu için biraz zayıftı ses. İki hafta sonra randevum var daha net duyarız inşallah. 🙏🏻
charlottececi TazeAnne06 hayirli olsun. Benim iki kese oldugu icin direk cift yumurta dedi doktor. Zaten amcalarım ikiz ailede cift yumurta. Genetik ☺️
TazeAnne06 miniklerim125 Maşallah Allah ım bana da nasip eder inşallah çarşamba günü duymaya gideceğiz dua eder dua beklerim😍🙈
SmyyKrty Ben 6+1 de gitmiştim duyamadım çarşamba günü haftaya çarşamba günü tekrar gideceğim inşallah bende görürüm kalp atışlarını 🤲🏻😊
Nurcnayhhnn TazeAnne06 benim geç döllenme olduğu için 6+1de gittim sadece keseyi görebildik 9+1de gittim net duyduk şükürler olsun inşallah sende duyarsın cnm