Kucukmucize Kızım 3 aya girecek 3 numara bez aldık onunda lastikleri iz yapıyor hatta biraz büyük bile geliyor şimdi 4 numara alsam çok büyük gelecek ne yapabilirim.Sleepy kullanıyorum
Mevaninannesiii Kucukmucize Valla ben kullanıyorum ilk çıktığından beri hiç sızdırma yok memnunum . Natural iz yapıyordu kızıma da
Kucukmucize Mevaninannesiii anladım canım onu alayım olmazsa.Bide onun 3 numarasını alsam iz yapmaz o zaman deme çünkü bi bile bi tık büyük geliyor
Mevaninannesiii Kucukmucize stok yapma canım bı paket al içinde 20adet olanlardan . Memnun kalmasan devam etmezsin elinde de patlamamış olur malum bezler uçmuş
Mevaninannesiii Kucukmucize aynen işte ben de o yüzden diyorum 20li paketi her halükarda kullanır bitirirsin bı dene 3 numarayı
Mevaninannesiii Kucukmucize ben naturalde 5+ kullanıyordum mesela , extrada 5 kullanıyorum sen 3 kullanıyorsan bı 3 al beğenirsn beğenmezsn ona göre devam edersn
Kucukmucize Mevaninannesiii çok sağol canım 😊ilk çocuğum bilemedim şimdi ne yapacağımı yazık lastik izi oluyor bacakları
Mevaninannesiii Kucukmucize 😬🙈ah şu ana yüreği 🙈 Rabbim acılarını yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah