Zhrafath Devlet hastanesinde sezeryan sonrası hastanede kaç gün kalınıyo önceden iki gün kalmıştım ama şimdi pandemi de var yüne aynı iki gün mü die merak ediyorum bilen var mı ?
3Aysenur33 Zhrafath Normalde prosedür gereği 48 saat olması gerekiyor. Ama ertesi gün iyiysen taburcu olursun.
Bktbll Zhrafath devlette yapmıstım doğumu tam yasaklarda 3 gun kaldım gene aynı sekılde 2 gun mutlaka kalıyorsun canım
busraaklnc Zhrafath normal doğumsa en az 24 saat sezaryen ise 48 saat kalmanız gerekiyor. 18 gün önce doğum yaptım
Zhrafath 3Aysenur33 hım anldım canım şimdi bir de kızım var devlette dogum yapcam hemen herşeye hastalanıyo iki gün boyunca oda da yalnız da kalmıyosun onu düşünüyorum hastalanır mı falan die
3Aysenur33 Zhrafath Sende ve Bebek de sıkıntı olmazsa tedavi Red tutanağı imzalayarak bile çıkabilirsin. Ama böyle bir şeyi göze alma derim. 1 gece gözetim altında kal ameliyat oluyorsun sonucda. Ertesi gün rica edersin sabahtan hemen taburcu ederler.
Zhrafath Denizyildizii her devlet degişiyo o zaman veya siz kendinizi daha iyi mi hissettiniz çıkardılar
Zhrafath busraaklnc anladım canım bende iki gün die biliyodum ama pandemi var die degişti mi die düşündüm de
Ozlemdiril Zhrafath ben özelde yaptım normal dogum gibi ertesi gün cıkışımı verdiler devlette neden 2 gün acaba merak ettim bir çok kişide 2 gece kalmış biz bir gece aldık ertesi öglen cıkmıştık
Zhrafath Ozlemdiril özel hastanede zaten bir gün normal dogum gibi kalıp çıkılıyo canım da devlette dikişler falan için heralde bilmiyorum ki iki gün sonra çıkılıyo
Minoo01 Ozlemdiril bende özelde 2 gün kaldım ama kan değerim düşüktü o yüzden takibe almıştı doktor ondan dolayı 2 gün kalmıştım.
Bktbll Hatice-Cihan canım ziyaretci kabul ediyorlarmı bende 1.5 sene once doğum yapmıstım o zaman pandemi vardı refakatcım vardı ama ziyaretci gelmiyordu birde gene odalar tek kişilikmi
Zhrafath 3Aysenur33 hastanede kalmam sıkıntı degil de işte kızım var arkamda bir tane daha ailemden uzakta yaşıyorum aklım onda o yüzden 1 gün kalmayı istiyorum da bakalm idare edicez iki gün naplm
Yasemincee Canım gaz çıkarmanı bekliyorlar gaz çıkarırsan çıkarıyorlar. Hemşireler sürekli gelip soruyor çıkardn mı diye☺️ normal doğumda bir gün direk çıkarıyorlar