Yusufveannesi tatlım süt 3. Aydan sonra kendine gelir göğüslerininde alışma evresi var..çocuğun emme düzeni oturacakkki vücudunda ona göre süt üretsin..2 ay üst üste 500 gr altı kilo aldıysa ek mama öneriliyor oda mamayı zamanla azaltıp meme ile devam edebilirsin..aman diyim nişastayı direk vermeyi geçtim ek gıdaya geçişte bile içinde patates olan ürün çocuklarda fazla gereksiz kilo yapıyor diye çok ilave edilmiyor..ben 1 tane büyüttm 3 yaşında 2. Ye hamileyim..buarada büyüklerime saygım sonsuz tabi ama saygı çerçevesinde reddettim herkes kendi çocuğunu büyütmüş bende bunu vermek istemiyorm dedim ve saygı duydular bana diretmediler..sen takılma k valdene çocuğun bünyesini zorlama zaten dr gerek duyarsa ek gıda önerilerinde bulunur ama emin ol hiç emmeyen bebekler bile 4. Ayı dolduktan snra öneriyor dr lar..bu arada bizim damak tadımız olduğu gibi çocuklarında oluyor ister 40 günlük ver ister 6 aylık o cocuk yine büyüyünce istediğini yiyor..çünkü seçmek onun için bir farklılık ve dikkat çekmek demek..