Cansum1 Beylikdüzü'nde oturoyrum özel bir hastane var mı doktor ilgili alakalı 6 haftalık minikonun kalp atışlarını duymak için haftaya gitmem lazım nereye gitsem kızlar💕🍼 kaç haftalıkken duyuluyor kalp atışı ultrasyondan
Ruyaa Cansum1 bende avcılardayım doktorum atakoyde ama uzak dersen avcılar medıcanada Yavuz bey var gozum kapalı guvenırım. Saglıcakla al ıns kucagına ❤
DilekAlkanat Beylikduzu istiyorum diyorsaniz cok bi hastane seceneginiz yok zaten ya medicanaya gidiceksiniz yada medilife
DilekAlkanat Tgbrl dogan cok uzak degil mi ben dogum sirasinda yetisemiycem korkusu ile yakin olsun yani basimda olsun istiyorum. Bende medilife gidiyorum prof dr ramazan beye memnunum simdilik
Tgbrl DilekAlkanat Evet uzak ama onu artık son zamanda düşünmek istiyorum bende tavsiye üzerine gitmiştim memnun kaldım ve değiştirmekte istemiyorum artık gerisi Allaha kalmış belki doğum başladığında yakınlık sebebiyle devlete bile gidebilirim 🙈
Aysellll Ben 6 haftalıkken duymuştum bebişimin kalp atışlarını vaginal ultrason ile ama. İnşallah sende duyarsın qarip bir hiss anlatılması imkansız
Lilapause Cansum1 bende yarın medicana’da doç.dr Işık beye gideceğim, memnun olursam yazarım sanada, internetteki yorumları çok iyi 👍
seon90 Cansum1 medilife hastanesi senem aras cok iyi doktor ama randevu almak çok zor.1 ay sonraya falan boş randevu bulabiliyorsun