Zeynepozenkurt Kızlar bakar mısınız kime gösterdiysem eli ayağı erkenden olusmu erkek bu dediler sizce cinsiyeti ne  
Fasulyem2 Zeynepozenkurt onunla cinsiyetin ne alakası var canım bi kızım var şimdi oğlum olcak gelişimleri oluşumları aynı yani bi fark yok 😁 erkekse 12-13 de öğrenirsin daha erken gösteriyorlar
Fasulyem2 Zeynepozenkurt belki tahmin eden olur ben hiç iyi değilim tahmin konusunda 😁çin takviminden bak benim iki gebeliğimde de tuttu çin takvimi insan sabırsızlanıyo öğrenene kadar çatladım ben de Allahtan erken gösterdi 😁
Merve098 @Zeynepozenkurt bende inanmam böyle şeylere ama benim halam anlatıyor iki tane düşük bebek görmüş aynı ayda birisinin eli ayağı herşeyi oluşmuş cinsiyeti de tabi erkekmis diğeri ise et parçasıymış onunda kız olduğunu söylüyor bende hamileydim ve 8 haftalık falandı halam gördü dedi bu erkek çabuk oluşmuş cinsiyetiniz yeni öğrendik oğlum olacak
Merve098 Bende burda bı yerde görmüştüm hamile kaldığınız ayı ve hamile kaldığınız yaşı toplayın tek sayı ise erkek çift sayı ise kız bnm iki çocuğum da doğru çıktı
Ebbelif Ne önemi var ki sağlıklı ve hayırlı olsun Cinsiyet kimliği olsun erkekse erkek gibi kızsa kız gibi olsun önemli olan bunlar