Civcivinannesiii Bsra19ogz bende o hastaneye baslamayi dusunuyorum 17 haftaligim ibrahim alanbayi dusunuyorum paket alip
Civcivinannesiii Bsra19ogz yaa evet 7.200 olmus tam paket daahada zam gelecekmis🤦♀️siz kaca aldiniz paketi
pijamaboregi Bsra19ogz dünden beri sapığın teki forma dadandı sürekli whatsapp grubuma gelin diye link atıyor başlığı görünce yine o sandım 😊 peşpeşe hesap açıyo
Civcivinannesiii Bsra19ogz bende yeni yilda zam gelir modunda rahat takiliyodum 🤣 ama erkenden gelmis yeni yildada gelecekmis napacaksak.. daha fazla zam gelmeden alicaz artik paketi Hangi dr ye gidiyosun canm memnunmusun
Bsra19ogz Civcivinannesiii aysun hanıma gidiyorum şuanlık bir skntım yok memnunum çom Şükür bide ibrahm beyin muayne ücretleri de pahalı bnce biran önce karar vern 😄yoksa uçacak fiyatlar
Fatma29 pijamaboregi yaa bende onu dün gördüm ya ne güzel oradan konuşuruz diye sevinmiştim ama giremedim demek ki sapıkmış 😄
Civcivinannesiii Bsra19ogz ahaha haftaya gidecez gorusmeye 🙈 Ben suan muayenehaneye gidiyorum tup oldugu icin beebegim doktoruma birakamadim hala🥰