SEVGIMSEN Eliza22gzm men Azerbaycanliyam bilmirem meni anlaya bileceksen ya yox bizde tuzlu xiyar deyirler yeni sirkeye qoyulmuw tutma ondan yemek ziyanmi
SEVGIMSEN Sultangungor men Azerbaycanliyam bilmirem meni anlaya bileceksen ya yox bizde tuzlu xiyar deyirler yeni sirkeye qoyulmuw tutma ondan yemek ziyanmi
Eliza22gzm SEVGIMSEN anlıyorum sizi bende azerbaycan kökenliyim ☺️ Tuzlu çok tüketmeyin hamilelikte tansiyon çok oynak oluyor ileriki süreçtede şişirir sizi az yiyin tuzlu 🥰
Acemianne__ SEVGIMSEN bende yiyirem doymirem ama 15 kilo aldım 😂 yiyin ama bence dikkat edin sağlıklı şeyler yiyin
gulsonmez27 Nnurdan aynen ben de öyleyim neden acaba 😂😂öğlen de ara öğün gibi atıştırma yapıyorum meyve çikolata ceviz falan akşam yemeği yiyemiyorum sizce sıkıntı olur mu 🥲
Nnurdan gulsonmez27 sıkıntı olucanı sanmıyorum canım bende senin gibi ara öğünlerde meyve ceviz vs tüketmeye çalışıyorum
SEVGIMSEN Acemianne__ yok hele IN SE ALLAH SABAH KALP ATIWIN DUYMAQA GEDECEM 🙏SENDE KIZ BELIRTISI VARMI?MEN COK YIMEK YIYIRDIM COK UYUYORDUM HEPSI KESILDI BIRDEN NEDEN ACABA?
Acemianne__ SEVGIMSEN İnşallah Yarın duyarsın daha küçükmüş bebeğin öyle olabilir kesilebilir korkma 🌸😊 Azerbaycan lı oldugunu anladım yarın haber ver yaz buraya duyunca
Acemianne__ SEVGIMSEN yani belirtilerin her gün aynı olmaz sen bitti sanarsın ama ertesi gün yine başlar yine çok yemeye başlarsın