Efraimmm ege_ayaz_mom yaa bişi dicem ben yedi aylık oldum halen aseriyorum kocamı gece onbirde lahMacun almaya yolladm normalmi 🤣🤣
ege_ayaz_mom Efraimmm oda biseymi benim doğuma kalmış 3 gün ben bile aseriyorum daha dün durum almaya gönderdim 😄😄 normaldir normaldir 😁
Ftmsgr ege_ayaz_mom uygulamaya göre son 1 ama gelmesi yok kızım içerde dans ediyor yeri rahat sanırım 😂🤭🤭
Tughanalpinannesii_ Ftmsgr ay evet ya benimki de hareketli özellikle geceleri keyfi yerinde gelmiyor son 15 gün neyi bekliyorsa ben artık yoruldum geriliyorum🤦🏻♀️
melike344 Ftmsgr karnımdaki çatlaklar kaşınıyor kaşıdığımda baktığımda kötü olmuş normal mi acaba bu durum kaşımamak için zor duruyorum 🙄
Yagmurdgdgn13 ege_ayaz_mom benim de 5 haftam kaldı. Üçüncü sezaryen neren 39. Haftayı beklediniz acaba
ege_ayaz_mom Yagmurdgdgn13 doktorum sorun olmadığı için beklemeyi önerdi bebeğim normal doğumda doğan bebekler gibi gununu bekledi yani yinede 🙈🥰
2Prensveannesi ege_ayaz_mom benimkilerde cok severler dilleriyle🤣dogum masasinda sancı cekiyorum esim basımda aramişlar cocuk durmuyor agliyor diyor oglumda 6 yasında Allahim gurbette kimsem yok