Gzdtkn valla buraya bilgi edinmek dışında eğlenmek içinde giriyorum he 😊 hepimiz hamileyiz ya kimin neye kızdığı kızıcağı belli olmuyor. Aslında ortada hiç bişi yokken gereksiz bi tartışma çıkmış 😊 eminim bi süre sonra sizde farkediceksiniz bunu 😊 kesinlikle hormonlardan diye düşünüyorum. İlişkiye gelincede eğer doktorun girme demediyse devam edebilirsin. Gündelik hayattada cinsellik dışında sen mutluysan bebeğinde mutlu 😊 bu şekilde düşün yavaş tempoda ve doğru pozisyonda tabi.
Beratalpinannesii Yanlış yönlendirmek istemem en iyisi doktoruna sormak ama kasılmaları arttırıyor diye biliyorum çok sık olmamasında fayda var ama siz doktora danışın yine de
Elifnuraltunay Kızlar kimse tartişsin diye yazmadim sadece bilmedigim bi konu hakkinda bilgi almak icin yazdim inaninin gonderiyi silmeyi bilsem silicem ama silinmiyor. lutfen tartismayin. haddimi astiysam bende hepinizden ozur diliyorum.
edasteff Elifnuraltunay sen gayet doğal bir soru sorup fikir almak istemişsin bunda çekinecek pişman olacak birşey yok ama fikrimiz olmayan yada bize yanlış gelen bir konuya yorum yapmak gereksiz bence