Cilek_16 Kızlar dün bir post okudum normal doğumda vajina genişlemesiyle ilgili böyle bir durum yaşayan var mı yani normal doğum vajinada genişlemeye neden oluyor mu sanırım bide vajinadan ses falan geliyomuş anaaaa ben şok normal doğum hayalim çöp oldu
Clementinee Cilek_16 canım zamanla toparlıyor diye biliyorum öyle birşey olsa bence arkadaşlarım kesin söylerdi kimseden böyle birşey duymadım hepsi herşey yolunda giderse normal doğum yap diyor 😅
miyopmom Cilek_16 normal dogum olunca (yurt disinda oyle) dikmemizi ister misiniz diyolar oyle aman aman genisleme olmuyor ve ses zaten her zaman gelen bir ses
Burcueylus Cilek_16 2 kere normal doğum yaptım vajina kendini toplasada normal olark bazı etkileri kaliyo sesdi vs dedikleri doğru ama daraltma yapiyorlar duzeliuo
Cilek_16 Clementinee kuzum kafamda inanılmaz felaket yatak odası senaryoları canlandırdım korku oluştu 😂😂 her postu okumamam gerektiğini anladım 😂
teletabi Cilek_16 Eski haline döndü benim canım. Zaten kas dokusu olduğu için doğumdan sonra kendini geri toparlıyor. Tabi bu 1 seneyi felan bulabiliyormuş öyle okumuştum. Ama benim eski haline döndü yani. Ses olayına gelirsek oluyor ama çok nadir 🙈oda doğumda biriken havanın geri çıkması diye biliyorum.
Oznurkk Cilek_16 bir yerde kadın doğuma kocasıyla girmiş normal doğum yapmış. Ne saçmaysa adam bebek tam çıkarken görmüş korkmuş öyle kalacak diye doğumhaneyi de kadını da terk etmiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim🤭 Tabi ki düzelir Allah korusun öyle kalsa insan çişini bile tutamaz. Lütfen kulaktan dolma saçma sapan şeyleri dinlemeyin. Biri normal doğumla ilgili bir şey deyince sen sus ben eğer yaşayacaksam yaşayıp göreceğim diyorum 🤷♀️