Clementinee Annelerim 30. Haftadan sonra karın büyür dimi 😂 Bu gidişle kendimi hamile gibi hissedemicem minnik karnım ve benn hala eski kıyafetleri giyen benn 😅😅🤍🤍 Çok masrafsızım 😂
Anne3434_ Clementinee Göbeğin olmasını insan çok istiyor ama benim 30 haftalık oldu aşırı sivri karnım çıktı oturup kalkarken bile aşırı ağrıyor sağa sola dönemiyorum o kadar zorki 🤦🏻♀️
bebegimizibekliyoruz1 Clementinee hala 38 bedene girmem dışında bi sorun yok gibi 😂 37 haftalığım ve sadece 7 kilo aldım top gibi oldu karnım 33 den sonra baya belli olmaya başladı
seddkilic05 Bende doğuracak gibiyim ne güzel işte ben giymeye kıyafet bulamıyorum sürekli yeni almam zorunda kalıyorum 😔
Seda9507 Clementinee aynen öyle başlıyor zaten ben şuan 34+5 im 8. Ayim bitti 9 a başladık ama karnım 5 6 aylık gibi 😁
Elifinannesi_ Clementinee Bende 36 haftalığım hala kıyafetlerim oluyor 😬 8 kilo almışım bazı elbiselerim olmuyor yeni bişeyde almadım bakalım böyle gidecek gibi 🤭😁
Busraferdi7 Şuan 29+3 olduk 22 nci haftaya kadar varla yok gibiydi sonra bir anda büyüdü maşallah subhanallah şimdi sanki son haftalarda gibi karnım oğluşum büyüdü 💙🥲😂
Banuka Clementinee göbek çıktıkça hareketler kısıtlanıyor ve yatarken sağa sola dönerken çok zorlanırsınız.Arkadaşımın 8. Ayda çıktı karnı sadece 1 aylık zorluk yaşadı çok rahattı.Geç çıkması çok çok daha iyi yani 😁
mercimek_findik Yaaa beni görseniz 30 haftalık ama kocaman bir gobisim var. Gerçekten kalmak yatmak dönmek sıkıntı oluyor. Hanımlar birde bu haftalar da akıntı renginiz nasıl
ozmus mercimek_findik 31+5teyim.bazen fitil attıgımızda kalır iç çamaşırında beyaz görürrüz ya öyle bazen de sarı 🤷🏻♀️
ozmus Clementinee yaaa benim 28 den sonra bir anda bir büyüdü arada eşimle bakıp gülüyoruz 😂 hayır büyümesi sorun değil iç karnım da bir tık geniş ama dediğim gibi birden büyüyyünce şok olduk😂😂