zeynepp1 Muhammed isminin yanına yakışablcek bir isim dha önerirmisiniz rica etsem ben muhammed asaf ismini çok begeniyorum ama hani dha seçenek varsa düşünebilirim
_ipekkkkk zeynepp1 Bizim 💙 Muhammed Selim💙 Olucak Allah’ın izniyle 🤲 İlk eşime ya Muhammed Enes yada Muhammed Selim olsun dedim oda Muhammed Selim olsun dedi öyle seçtik🤲👣 Sanada fikir olsun canım 🌸
Derin0712 zeynepp1 bnm ogluma yagiz ege ismi koyduk kulaginada Muhammet yagiz okutucam insallah Muhammet selim de cok guzel bnce
_ipekkkkk Dmllale Ne mübarek isimler rabbim içimize sindirdi adıyla sağlıklı sıhhatli gelsin kuzucuklar 🤲💙
Gzm23 zeynepp1 Muhammed talha Ben ikisine bayılıyorum benlm şu anlık oğlum olacak değişmezse cinsiyeti Ben Ensar koyacağım
Ozlemdiril zeynepp1 oglumun adı Muhammed Talha (Cennetle müjdelenen on kişiden biri olan Talha B. Ubeydullah’ın adıdır. Kelime Arapça kökenlidir. Türk Dil Kurumu’na göre Talha isminin anlamı “zamk ağacı” demektir.) ben çok beğenerek koydum adı gibide huylu huslu sakin merhametli bir bebek insallah ömrü boyunca hep merhametli olur ince düşünür namazında olur 🤲🏻
Dmlaysun zeynepp1 Muhammed Bera 🥰 Bera ismi Peygamber efendimiz sav cok seven bir çocuğun adıymış yengem koymustu Abdullah bera o demisti hastayken bile peygamber efendimiz sav onu ziyaret etmek istemis fakat yağmur yağıyor üşür diye o halde peygamberimizi düşünmüş tam yanlış bilmiyorsam