Nnnur123 Annekuzusu_0 Biz de 17 haftalık olduk bugün 🥰 Hareketlerini de pıt pıt hissediyorum arada zayıf olduğum için erken hissetmiş olabilirim. 2-3 gündür sağ kasığımda baskı hissediyorum arada sertlik oluyo. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba normal mi ? İlk gebelik olunca kıyaslayamıyorum bir öncekiyle 🥰
Seyma_ck Nnnur123 bende de var kasık ağrısı özellikle sağda doktora söyledim idrar tahlili istedi temiz çıktı ama kontrole gidince bi daha soracam neden oluyo diye enfeksiyondan şüphelendi galiba siz de ihmal etmeyin derim.Ben de 18 haftalığm gün itibariyle😊
Tazeanne0134 Msl_ege ay valla ben oğluma hamileyken ilk 16+6 da %80 kız demişti 23+6da detaylı ultrasonda erkek olduğunu gördük Bunda da o yüzden heveslenmek istemiyorum
Nnnur123 Annekuzusu_0 yok pek öyle ağrım yok ilk haftalarda çok oluyodu. Ama şimdi sanki bebek toplanıyormuş gibi hissediyorum. Baskı gibi oluyo
Tazeanne0134 Annekuzusu_0 valla en garantilisi amcamlar yengem hamileyken doğum yapasıya kadar kız demişler doğduktan sonra görmüşler erkek olduğunu sen düşün öyle de olan var o yüzden en garantilisi detaylı ultrasonda
Angells12 Brcnalprslnlblg 18+3 olduk benim kız da nisan sonu gelecek galiba kızlar erken doğarmış ☺️ Sağlıkla gelsinler de
Brcnalprslnlblg Angells12 sağlıkla alalım inşallah kızlarımızı kucaklarımıza. 🌸 Hayırlı vakitlerinde gelsinler 😂
Buse62 Annekuzusu_0 bulantılarım yeni yeni azalmaya başladı 17 Haftalığım bende. Cinsiyet içinde detaylı ultrason bekliyorum erkek demişti ama detaylıda kesinleşir
Brcnalprslnlblg Annekuzusu_0 kız olursa söylemiyorlar bir türlü. Ben çok ısrar etmiştim ancak öyle söylemişlerdi
Brcnalprslnlblg Biyo_logg ya çok güzel iki duyguyu da yaşamışsınız inşallah bana da nasip olur 🥰 vallahi Allah vakitlice gelmelerini nasip etsin inşallah
Seyma_ck Nnnur123 sizinki ondandır muhtemelen o zaman ama yine de sorun benimki de sizinkine benziyo ama temiz çıktı tahlil değişik🤔
Seyma_ck Annekuzusu_0 Geçmiş olsun inşallah geçer🤲benim temiz çıktı tahliller şükür ama kasıklar yine sancıyo anlamadım
B-Y94 Annekuzusu_0 kız sorma bu enfeksiyon başa bela hamileliğimden beri var bende sarı akıntı bazen sarı yeşil oluyor fitil verdiler bana 3 tane vardı her hafta 1 tanesini 1 hafta arayla al dedi doktor hala var ben anlamadım. Koku yok yanma yok ama akıntı var ne bu
Nisalimon B-Y94 hamilelikte akıntı artıyor koku olmuyor enfeksiyon hep olur genelde hamilelikte benim ilk hamileligimde çok olmuştu ama bu hamileligimde olmadı sukur ama kaşık ağrım benimde oluyor özellikle zamanla kasilmadan karnım taş gibi oluyor
Fasulyem2 B-Y94 vajinal mantar ben de çok çektim 7 ve 13. Haftada fitil kullandım ama tekrarlıuo o bol su içmen lazım kesinlikle iyi geliyor ben az su içeyim hemen baslıyo sanki 😖