mor_menekse1 merhaba kızlar çok şükür 🤲 kızlarım geliyor halla isim bulmadık bildiğiniz güzl ikiz kiz isim önerilerinizi bekliyorum 🥰 çift yumurtalar ilk çocuklarım sizlerinde yardımıyla güzel isim bulmak istyorum :))
Minikkuzular mor_menekse1 Maşallah Rabbim güzellikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ecrin buğlem birbirne yakışan anlamı güzel isimler
Fasulyem2 mor_menekse1 nil ve naz veya nil ve nisan. Kızımın adı nil çok sakin akıllı bi çocuk ismi gibi kibardır ikinci kız olsaydı nisan koycaktım 😁
Mrv1007 mor_menekse1 ben ikizlere ses benzerliği olan isimler konulmasını pek sevmiyorum seda-eda falan gibi. İkiz olma ihtimali vardı benim de eğer öyle olsaydı asla ses benzerliği olan isim koymayacaktım. Benim ve kızkardeşimin kızlarımız olacak isimlerini Ada ve Güneş koyuyoruz, fikir olsun size de 💕 Işıl-Gülce, Mercan-Ada da olabilir 💕
twinsmommmm Selam benım de tek yumurta ıkızlerım gelıyor Allahın izniyle :) sağlıkla kucagımıza alalım inşallah :) Biz de cok kararsız kaldık en son kura çektik 😂 Name/nare Sare/sade Aren/arden Aren/aden İlda/ilya Biz en son Nare&Sare olarak karar verdık :))
mor_menekse1 Minikkuzular Amin sagol canım benim Eşim buğlem ismini çok sewyor zaten söylediğiniz isimlerde güzl akşam söyleyeyim Bi 🥰
Azra_Mom Yeğenlerim var ikiz Alya-Afra bence iki isimde güzel ve uyumlu biz çok beğeniyoruz tavsiye olsun
mor_menekse1 Fasulyem2 ya maşAllah 🥰 inşAllah bizimkilerde sakın akılı olur yoksa zor bir süreç olcak 😅
Ceyduygu mor_menekse1 Yaa çok güzel keşke benimkiler de kız olsaydı 🥰 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. O kadar çok erkek ismi baktım ki hiç aklıma kız ismi gelmiyor 😂
mor_menekse1 Ceyduygu Amin sagol canım benim :) valla bizde bir türlü karar vermiyoruz son çare buraya sormak oldu 😁