Babymam BlntMerveBayhan 17+5 iz 56 ile hamile kaldım hala aynı kilodayım 🤗 hamilelikte herşey değiştigi gibi kilo alımıda değişiyor sağlıklı olsunda bebekler gerisi çok önemli değil ☺
BrcKzlaslan BlntMerveBayhan 35+1 deyim 50 kilo hamile kaldım suan 70 kiloyum 😀😀😀 ben biraz fazla aldım çünkü zayıftım 🙈
Sydgrdl BlntMerveBayhan valla ben 37 nim içindeyim 16 kilo aldım 😊 normalde çok zayıf olduğum icin 46 ile hamile kaldım doktor 18 kiloya kadar alabilirsin demişti şuan 62 kıloyum yaklaşık doğuma 19 gün falan var 2 kilo daha alsam olur hatta dogum dan sonra vermezsem çok iyi olur zayıflıktan biktim arttık ☺
BlntMerveBayhan Elfibrhm2609 nasıl dikkat ediyorsun canım ben çok yemiyorum ama yine de alıyorum anlamadım
Elfibrhm2609 BlntMerveBayhan vallahi bilmiyorum 🤷♀️ inanın ki birşey de yapmıyorum normal de ben ne yesem yarardi direk kiloya giderdi ama şimdi fazla yiyemiyorum bulantidan dolayı felan 🙈 hususi yaptığım birşey yok ama son ayim da ne olur bilmiyorum 🙆♀️
BlntMerveBayhan Elfibrhm2609 bünye meselesi o zaman bende çok çabuk kilo alanlardanım ama bu kadar hızlı almak işte nereye kadar bakalım 😌😌 senin az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
BlntMerveBayhan Babymam öyle tabiki canım sağlıklı olsunda gerisi boş tabiki bakalım Doğuma kadar ne kadar Alırız allah bilir 😋😂
Babymam BlntMerveBayhan orasını bilmiyorum son aylarda fazla alınıyor diyorlar canım almıyorum dedikce birden şişicem galiba ben 🤰🏻
BlntMerveBayhan BrcKzlaslan sen iyi almışsın canım yine son aylarındasın ama benim daha çok yolum var zayıf bi insanda değilim 😔 hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
BlntMerveBayhan Eeg çok iyi almışsın canım maşallah benim biraz kilomda fazla o yüzden biraz sıkıntı yapıyorum kendime
RabiaT 62 ile hamile kaldım 25. Haftadayım 70 oldum 🤭 sanırım biraz hamileliğin verdiği yetkiye dayanarak yeme özgürlüğümü kullanıyorum 😂😂😂
BlntMerveBayhan RabiaT kullan valla canım ben zaten zayıf bi insan değilim o yüzden problem yapıyorum biraz bakalım hayırlısı artık😋☺