kuzeyinannesiiiii canım benim doktorum bana %95 geçiyo dedi ama yinede perinatoloji görmesinde fayda var dedi beynimden vuruldum resmen ne dediklerini bile anlamadım gözüm yaşlı çıktım doktorun uanından sonra perinatoloji ara ara delirdim bursaya ordan istanbula gittim. ist zeynep kamilde bakıldı bebeğe eğer baska bi bulgu yoksa bu kistler gecici dediler ama yinede bu kistler down sendromu olan bebekler de görüldüğü icin bi risk diyolar. orada bana bi doktor baktı, arkasında bi yaşlı doktor vardı merak etme en fazla 28. haftaya kadar bisey kalmaz diyo ki başka bi bulgu cıkmadı herseyi normal yavrumun.. yinede anne yüreği konduramıyo. amniyosentez dediler karından sıvı ben istemedim fetal dna yaptırın dediler oda 3,300 tl dediler yaptıramam o kadae paraya ben ücretsiz yapan bi yer buldum ist ümraniye araştırma genetik bölüme randevu aldım bakalım yaptırcam sonuclar 3 haftaya kadar cıkyomus. ben bebeğime kıymam asla ama hamileliğim zehir gibi geçiyo bi bilinmezlik var kafam rahat etcekse ücretsiz olduğu icin yaptırıyorum. gecmis olsun sanada uzun oldu biraz