incimercan gldn065807 aç kalmak sorun değil de ıkınmak için enerji nerden geliyor😀 ben de yeni öğrendim normal doğumda yeme yasağını
gldn065807 incimercan işte o da Rabbımin verdiği güç bana doğumdan sonra yemek getirdiler yiyemedim bile düşün zaten bol bol serum yiyorsun bence doğum degil sanci zor doğum 5 dakika sürmedi benim
incimercan gldn065807 sancı kaç saat çektiniz? Dr’um sancı gelince 5 saat kadar şarkı söylersin dedi 😀 daha önceden böbrek taşı ağrısı çektim çok ağır şekilde, kendimi deneyimli hissediyorum😂 , korkmuyorum da 3-5 saate razıyım 10-12 sa çok ama😭
Birsen2906 Crn_32 devlette doğum yaptım suni ile ikinciye hamileyim şuan kızımda heyecandan yiyemedim kahvaltı vs öle doğuma girdim aç susuz serumla de gizliyorlar ama su bile eldivennin parmağına doldurup damla damla verdiler 😒 yani yeme içme hak getire girmeden tıka basa ye bende pazartesi gidicem yatış verirse ne yersem artik
gldn065807 incimercan şimdi şöyle herkezin farklı oluyor tabiki kimi 2 saate kimi benim gibi 16 saat te doğuruyor hiç belli olmaz yani inşallah ben biraz fazla çektim maleswf
busrasahinn Crn_32 doğum gerçekleşene kadar hiç bir şey yiyip icemiyosun canım suniyi takmadan önce de lavman yapılmıştı bana ondan sonra takılmışti doğumdan sonra da istediğini yiyip ıcebilirsin ☺️