m060918 Kızlar transfer sonrası ananası çok öneriyorlar ama suyunun düşük yaptığını duymuştum acaba doğru mu ki
Zeyna27 m060918 avakado tutunmasına yardımcı olur hatta nor al ilişkiden sonra yumurtlamadan sonra 1 hafta her gün 1 tane önerilir
Ikigozumuncicegiii m060918 Dr bana da ilk transfer de ananas ye demisti her gün bir dilim yedim transfer tutmadı bu kez dinlemedim yemedim elhamdülillah tuttuu Kesin bilgi değil ama. Başıma gelen bu şekilde
sehrengiz_8 m060918 benim doktorum da havuç ananas ve avakado önermişti. Buradakiler Rahmi yumuşatıyor vesaire demişti ama doktorum önerdi özellikle yeşil bitkiler yasaktı
Ecekoraymom1722 m060918 olgunlaşmış avokadonun yarısını labneyle karıştırıp üzerine birazcık da limon sıkınca güzel oluyor bende yiyemiyordum o şekilde tüketebiliyorum bebeğe kilo aldırması için tüketiyorum ben
Deletedmom_6 m060918 ezin üstüne limon sıkın ve tuz atın miiiss gibi oluyor ama avokado baya olgunlaşmış olsun
minikkminik m060918 1 olgunlaşmış avakado 1 orta boy muz 2yk bal 1 yk kakao hepsini blenderdan geçirip tatlı gibi yiyebilirsiniz bende başka türlü hiç sevemiyorum
Bernako m060918 Labne ile karıştırın birazcık zeytin yağı tuz limon sarımsaklı ekmeğin üzerine sürüp fırında azıcık kızartın bayılarak yersiniz
Zeyna27 Ikigozumuncicegiii 😂😂 ay öyle diyorlar ben yemedim yalan yok ben klomen tedavisi ile gebe kaldım ama yemedim
AryasuMom Ananas düşüğe sebep oluyo avakado tutunmayi etkin hale getiriyor bir gebenin günlüğü sayfasında daha önce Bilgi paylaşılmıştı
Oznurkk m060918 ben transferden itibaren 14 gün boyunca dilimleyip yedim tabi çok abartmamak gerek. Ayrıca ceviz badem bol bol su 🥰
Ikigozumuncicegiii Zeyna27 ben ben her Allah’ın günü yiyen biri olarak söylüyorum sende ye bebeğe de çok faydalı canım