canimbeybimmm Leylaes buna anca doktorunuz karar verir başkalarında eksik olan vitaminlere sizin ihtiyacınız olmayabilir bir test sonucunu görmeden kafanıza göre ek bir şey almayın bence 😊
Asyaveannesi36 Leylaes kan testi verip doktorunuzun karar vermesi gerekiyor buna ben sadece Demir ve multivitamin içiyorum
Aysee_35 Leylaes doktor Omega 3 kullanacaksın doğuma kadar dedi. Bnde şimdi demir +Omega 3 kullanıyorum sadece
Leylaes canimbeybimmm evet yalnız hamilelik boyunca kan ve demir ilacı ve de multivitamin alınıyormus bunu doktorum bana söylemedi o yüzden yoksa değerlerine göre d vitamini ve çinko kullanıyorum
Leylaes Asyaveannesi36 evet öyle ama hamilelik boyunca demir ve kan ilacı deniliyor öyle birşey demedi doktorum o yüzden
Kerimmom Asyaveannesi36 kan testlerimi ilk ayda memlekette yaptırmıştım şuan istanbulda bu doktora gidiyorum kan testlerime bakmadan decavit pronatal yazdı kullan dedi 12+2 yim bide
kuzeymomsss Leylaes ben 6 adet vitamin kullanıyorum, yatana kadar içiyorum valla umarım bebeğime ve bana yarıyordur
Estrella Leylaes Doktor yönlendirmesiyle 2. Trimesterde demir ilacı + d vit + omega 3 kullanıyorum ayrıca guatr ilacı da başlattılar bu ay 🤡
duygucelebi Değerlerime bakmadan ilaç yazan doktorların verdiği ilacı kullanmıyorum:) 19+4teyim şu an hiçbir takviye almıyorum. Gerek olursa da yine doktorun herkese kopyalayıp yazdığı ilacı içeriği iyi değilse kullanmıyorum, kendim seçiyorum.