Busrasahinnn Merhabalar bebeğinize hangi emziği tercih ettiniz ben normalde avent alacaktım fakat ilk etapta öyle pahalı alma diyenler oldu mamajoo wee baby chicco önerenler oldu sizler neler tercih ettiniz
Bebiscann Busrasahinnn aynen doğru söylemişler ben bibs almıştım çocuk kesinlikle ağzına almadı, 5 emzik denedik en son eczaneden 13 tl olan bir emzik alıp verdim onu tuttu, ismi wee
Kumsalsmom Busrasahinnn ilk bebeğim şuan 21 haftalık hamileyim ve Philips chicco tarzı almayı düşünüyordum her bebek tutmuyormuş bende düşük fiyattan başlayıp duruma göre yükseltirim diye düşündüm wee baby aldım ikili fiyatı da uygun 20 TL gibi bişey memnun kalırım gibi geliyor
Biriki Busrasahinnn avent muadili var ebebeğin kendi markası onu al tutarsa avente geçersin kızım direk emdi hiç zorlanmadı
Busrasahinnn Kumsalsmom bende philips ya da chicco düşünüyordum ama bana da düşükten başla ona göre yükseltirsin dediler sanırım en mantıklısı bu olacak
Kumsalsmom Busrasahinnn Kesinlikle kuzum sağlıkla gelsinler bakalım anneler en iyisini düşünüyor onlar için
Zehra9616 Busrasahinnn ilk pasama eczaneden aldim onunla 5 ay idare ettik sonrasinda oyle marketten almistim 5 liraya onunlada 1 sene gitti sonra birakti kendi simdikinede aynisini yaparim muhtemelen
jasmin001 Busrasahinnn çok doğru her bebek,farklı tutmuyor benimki kaç denemeden sonra wee tuttu baslangıcta pahalı almayın. wee çok güzel yumusacık ucu diğerleri sert geldı
_edaa Tomme tippe aldim anne memesine en yakın meme diye önermişti doktorum. Bakalım doğduktan sonra göreceğiz🥰
Melisssaaa Busrasahinnn ben bibs ile başladım sonu gelmiyor 😂 çünkü 3-4haftada şişiyor patlıyor ve her ay yenilemek gerekiyor kesinlikle uygun fiyatlı ile başlayın geçen hafta wee baby aldım fakat hiçbir şekilde tutmadı
Busrasahinnn Melisssaaa sonu gelmez 😂evet kesinlikle ilk baş avent olsun diye tutturmuştum avent emzik bulamadıkça fikrimde değişti
Zehra9616 Busrasahinnn fiyatlar gecim maalum hersey ortada oyuzden hesapliya yonleniyorum birde okullu abimiz olunca