Gulcandnrts Merhaba arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim özellikle geceleri gündüz pek yok adet sancıları gibi ağrım oluyor neden 😒
Lawyer06 Gulcandnrts bebek tutunurken ağrı oluyormuş, benim de tam o haftalar çok olmuştu belimde rahmimde. Yine de ekstra bir anormallik varsa doktora görünün tabiki içiniz rahat etsin
Pitircikk Gulcandnrts selam🙋🏻♀️ Ağrılarınız geçti mi acaba ? 5+5 olduk ama hala bitmedi adet sancıları ve özellikle gece uykudayken oluyor 🤦🏻♀️
Gulcandnrts Lawyer06 özellikle regl ndonemlerimde benim karnım değil çok garipki midem ağrır di iki üç gündür sanki regl sancısı çekiyorum 😒 geceleri özellikle 😂
Lawyer06 Gulcandnrts doktora gittiyseniz bir sıkıntı görmediyse, bu tarz ağrıların başlarda olabileceğini çok okumuştum. İnşallah sizinki de normaldir ☺️
Damla58 Gulcandnrts bnde senın gıbıyım benımde sabahları oluyo bazen tek kasgma vuruyo bazen her ikisine🥺
Annekuzusu_0 Gulcandnrts bendede geliyo gidiyo işte ağrılar gebelik boyunca hep bizimle olacak kasık ağrısı bel ağrısı rahim ağrısı
ggkca Gulcandnrts içini ferah tut hamileliğin başlarında normal karşılanıyor, biz kızımla 33 haftalık olduk bile. Darısı size, hepimize sağlıcakla kucaklamak nasip olur İnşallah ,❤️
Ebru3231 Ay canım bende de öyle hatta gece uyutmadi beni ama belli uyku pozisyonlarda oluyor geriliyor mu vücudu m bilmiyorum gündüz gayet iyiyken gece kısa zamanli sancı oldu
Annekuzusu_0 Gulcandnrts tabiki canım en önemlisi o rabbim hepimize sağlıklı sihhatlice hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin