Katze8sirac mrvcl9 ya belirti bende ilk çocuğum da hiç yaşamadım arkadaşımın ısrarıyla test yaptım sonradan günümün geçtiğini fark etmiştim ve test pozitifti hiçbir belirtim yoktu ama şimdi vücudu dinliyorum ya belki de ondandır tüm bunlar
Katze8sirac Seross10 göğüs hassasiyeti kasık ağrısı mide bulantısı ara ara giren bel ağrısı var ama akıntım hiç yok ve bide zaten negatif çıktı tabi ister istemez modum düştü
Seross10 Katze8sirac evet beklemek negatif görmek zor ama vaktini bekliyor emin ol. Benimde 3. Senemde oldu
Katze8sirac Blblanne bir kaç gün sonra tekrarlayayım diyorum evlilik yıl dönümümüzde belki bir mucize olur
Blblanne Katze8sirac benimde esimin dogum gunu 26 aralik supriz yaparim diyordum ama hic umidim yok bu aydan. Cuma gunu kan vermeye gidicem son kez bakayim
Meltem_Akgn3 Ykr01 evet 6+6 hala bazen şiş oluyor aynı adet olucak gbi ama sonra geçiyor kasık ağrısıysa hep var uzanmadığım sürece uzanınca geçiyor hemen
Ykr01 Meltem_Akgn3 benım her ay adetten once karnım şişer sertleşir bu ay da oyle oldu inş yıne adet belirtisi degldr bu😞