Nureylaa Meltem_Akgn3 7 aylık hamileyim ama kimseye inandıramam hatta bazen kendim bile inanmıyorum 🤣 o derece çıkmadi karnım 🤣
Meltem_Akgn3 Deniz2961 yok kız öyle değil 😂😂😂 daha çok küçük 6+5 karnımın büyümesini istiyorum göbüşü sevcez daha kocam elleyince bişey yok normal karın duruyor 😂😂😂😂😂
Meltem_Akgn3 Fkryesrdr ya işte bende korkuyorum böyle olur diye 😂😂 arkadaşımın iç karnı genişmiş kız 7 aylık oldu görsen sanki 4 aylık duruyor belli değil 😂
Fkryesrdr Meltem_Akgn3 benim arkadaşım benden yaklaşık bir ay sonra gebe kaldı karnı benden büyük şaşırıyorum doğrusu onunda ilk gebeliği 😂 ama kilo farkımız var ben 44 kiloyla genel kaldım şuan 52yim 16. Haftadayım bebek mi kilo aldı ben mi bilmiyorum 😂
Meltem_Akgn3 Deniz2961 dicen o zaman nasıl rahat yatamıyon dimi nasıl iyi mi böyle büyüsün deyip duruyordun diye hahaha 😂😂😂
Meltem_Akgn3 Gamze_eeennnnm hadi ya benim bildiğim 15 haftalarda belli oluyordu öyle görmüştüm ama tabi kıyafetten belli olmuyordu kazağı kaldırınca görünüyordu
Deniz2961 Meltem_Akgn3 mide yanma var eklem ağrıları tuvalet sorunu var ayakkabı baglayamama egilemmem var allh var 😂