Ozlemsvr Merhaba hanımlar. Sizce beşik park yatak mi olmalı mobilya mi?. Daha 8. Haftadayim ama bu gidisle bir karara varamayacagim sanirim.Polis eşiyim malum ev kira tayin çıkcak. Çocuğun da ilerde rahat yatabilmesi için hangisi uygun sizce. ? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. 😊
Harunnisa Ozlemsvr tayin llayi varaa mauhakkak park yatak istedigin yere goturebilirsin mobilya besigi soktugun zaman hemen eskiyo harab oluyor en iyisi park yatak
bhdrrabia Ozlemsvr canım bende polis eşiyim doğuya tayininiz çıktı büyügen belik alıcam 3 yaşa kafar belik 5 yaşa kadar yatak oluyo sonrasında zaten kendi evimize geçince normal yatak alıcam
deletedmom255 Ozlemsvr bende polis eşiyim anne yanı beşik alıcam ıkeadan. En azından 5-6 aylık olunca kademesini aşağı indirme şansım da olur düşmemesi için ☺️ Biraz daha büyüyünce de ön kısmını açıp yatak olarak kullanmayı düşünüyorum. https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/mobilya-urunleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
begumge Ozlemsvr kesinlikle park yatak. Hem ekonomik hem istediğiniz odaya alın anne yanına kendi odasına. Büyüdü katlayın kaldırın mis gibi.
Mbtrm Bende park yatak düşünüyordum ama bebek vücut sağlığı açısından hiçbir uzmanın önermediğini okudum ama yinede siz bilirsiniz tabi
RabiaGlck Aynı soru bende de var bende polis eşiyim tayinden dolayı ne alıp almamam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok
Ozlemsvr RabiaGlck babam da polisti. Yanı bu sıkıntıları o kadar gördüm ki bıktım artık sürekli kira onu alma bunu alma vs muhabbetlerinden. Yinede Allah can sağlığı versin hepsine. 😊 sayemde sende fikir alırsın iste
Ozlemsvr Çocuk ileriki yaslardada yatabilir mi park yatakta ? Şimdi bebekken neyse de büyüyünce nolur?
Gizem51 Ozlemsvr asker eşiyim.dogumdan 6 ay sonra tayinciyiz park yatak alacam yanima gittiğim yerde oda yapacam
Rojinn Bende polis eşiyim oda falan yapmayı hiç düşünmedim park yatak öneriyor herkes sanırım park yatak alıcam en mantıklı gelen o 😊
Ozlemsvr Rojinn Zaten oda bende yapmayacağım. Boş bir odam var belli bir yaştan sonra orda olur yatağı orada yatar ama kendi evim gibi dayayıp döşemem..
esmaefe Ozlemsvr park yatak kesinlikle. Ben 5 yaşına kadar kullandım şimdi oğluma yatak aldık onu kardeşi kullanacak. Daha kullanışlı uzun ömürlü oluyor.