AyazAdamom Bu ikinci doğumum olacak lakin ilk doğumumda içime sütyen atlet mi giydim emzirme atletimi giydim sonra altıma nasıl iç çamasırı giydim yüksel belmiydi normal mi kaç tane aldım naptım hatırlamıyorum kafam o kadar karıştı ki 😅 yardım edinnn 🙏
selenaras AyazAdamom sezeryansa eğer yüksel bel tercih edebilirsiniz dikiş yerinize gelmemesi için emzirme südyeni de rahat olur :)
DefneRana AyazAdamom emzirme sütyenindense emzirme atleti bence daha kullanışlı oluyor o yüzden hep emzirme atleti kullanıyorm. Doğumdan sonra bikaç gün depend kullandm o yüzden iç çamaşırı giymedm zaten o iç çamaşırı gibi sarıyor. Depend bitipte orkide geçince yüksek bel külot kullanıyorm daha rahat oluyor
ikiprensesannesiii AyazAdamom öncelikle normal doğumsa bilemem ama sezryanda hamile ya da yüksek bel alt çamaşır giymiş olmalısınız dikişlerden dolayı diye düşünüyorum 😂 üste gelince ben emzirme atleti giymiştim pratik olsun diye tavsiye ederim 😂
AyazAdamom yasemiinorhn hemşirelere veriyorduk sanırım onlae giydiriyorduda çantayı ben hazırladım yahu gram hatırlamıyorum eski fotoğraflara bakıyorum ne giydiğimi belki anlarım diye ama yok beynim durdu 😅
AyazAdamom DefneRana evet atlet belinide sıcak tutar hem şey soracağım emzirme atleti ilk doğumumda almamıştım bunda da almadım sadece atlet giymek yeterli oluyor mu göğüs uçları belli oluyor mu geceliktin falan 🤔 depend kullanmadım o nasıl rahat mı hangi bedensiniz ne aldınız ?
yasemiinorhn AyazAdamom geçmiş zaman neleri unutmuyoruz onu mu unutmayacaksın insanlık hali ama bende araştırmalarıma göre emzirme atleti ve depennd taraftarıyım 😂 sonrasında da yüksek bel külot rahatlık açısından
AyazAdamom yasemiinorhn benimde şimdi böyle sanki beynime yavaş yavaş yatıyor gibi şuan ben neden böyle post açtım biraz düşünsen bulacaktın modundayım 😅😅
Rumeysaasgin AyazAdamom sütün sızmasın diye göğüs pedi kullanıyorsun ya canım o yüzden ucu belli olmuyor depend de normalde 40 bedenim eczacı m beden olur demişti
DefneRana AyazAdamom atletten hafif belli oluyor ama ben zaten göğüs pedi takıyorm onu takınca belli olmuyor ucu. Depend l beden aldm 80 kiloyla doğuma gittm rahatlıkla oluyor bir pakette 9 tame var genelde fazlasıyla yetiyor.
AyazAdamom ikiprensesannesiii valla hepsi olabilir ne giydimde ne ettim hatırlamıyorum depend kullanmadım ama onu biliyorum. Hastahanede ne oldu ki depend yoksa orda ped mi takmıştım ki 🤔 içime normal atlet giydiğimi varsayıyorum aman neyse bu doğumda yazılı belgem oldu 😅
AyazAdamom Rumeysaasgin çook teşekkür ediyorum 🙏🙏 depend kullanıp içimede emzirme atleti giyeceğim 😘 göğüs pedide taktık mı tamamdır 😂
AyazAdamom yasemiinorhn teşekkür ederim gerçekten şuan içim rahat ne giyeceğimi artık biliyorum şükür yahuuu 😂
AyazAdamom ikiprensesannesiii hemen migros sanal markete girip baktım 😂😂 at sepete 👍🏻 Sanki böyle üstümden yük kalkmış gibi oldu teşekkür ederim 🙏