Ser_ Kızlar bebeğin tekmesini hareketlerini kasıkta hissediyorum sizce normalmi hep değil ama genelde kasıkta gibi özellikle sol kasığım da bebek erkek bu arada
Elfgrcn Ser_ bende 32 deyim şu an kasıklarıma tekme atıyo resmen 😂doktora sormuştum gayet normal daha doğum pozisyonu almadığı için karnınızın içinde nerede rahatsa oralarda geziyo demişti. Demek ki böyle tercih ediyolar🤪
Tugbaa2937 Ser_ Benimde öyle leğen kemiginin olduğu yere vurulur mu ya doktor sordum. Oda diyorki napsin çocuk gidicek yerimi kaldı. Büyüdüğü icin hareket alanida daraldı ☺️☺️
Ser_ Vesileymn yaa öylemi iyi bari canım acaaba aşağıda mı falan diyorum kendi kendime. Enfeksiyonum var her şey korku yapıyor maalesef
Elfgrcn Ser_ rica ederim🤍 evet gerçekten insan tedirgin oluyor bende o yüzden doktora sormuştum öyle demişti bana. Hatta seninkinin keyfi yerinde demektir bu demişti☺️
Ser_ Dryadeniz yaa belkide canım ama şuan daha dediğin gibi sanırım hareket alanı var dönüyor diye hissediyorum🥰
Ser_ Tugbaa2937 doğru canım vallaa bende tedirgin oluyorum özellikle sola yatınca sol kasığıma bi vuruyor bu kadar aşağıda mı bebek diyorum kendi kendime🥰
Burcu_akbb Ser_ Benimki hep sağda ve kasıkta Sağdan hiç ayrılmıyor arada kasıklrada Pat pat ☺️ Bnmde erkek
Tugbaa2937 Ser_ benim bianda ayy diye bağırdım bile olur. Eşim diyor ne oldu. Boşa dememişler. Anne karnında attığım 1 teknenin hakkını bile ömrünce odeyemezsin diye
Gizemin-minnakI @Ser_ canım 32. Haftadayım bebeğim bazen kasıklarımda bazen kaburgalarımın altına tekme atıyor 😂doğum pozisyonunu Almıştı ama doktor daha döner Demişti . Gerçekten öyle oluyor .
Baharozdemir Ser_ şu an 33 hf im. Ama o hf da minigim baş aşağı döndü dediğiniz gibi bütün hareketler aşağıda hala. Sizin de donmus olabilir pozisyon olarak