ozgmrs Kızlaaar, sabah yatışım var. Hiç açılmam yok😂 suni sancıyla deneyecek doktorum. Başlatıyor doğumu hayırlısıyla. Var mı 0 açılmayla gidip şöyle tertemiz doğuran😂
Selinimsi ozgmrs Ben canım ilk doğumda 40 haftam dolunca ne açılma ne sancı ne beLirti olunca suniyle başlattılar doğumu.. şuan ikinci gebeliğim 39+5 oldum bunda da ne açılma ne belirti kesin yine ptsi doktorum suniyle baskatacak doğumu 😬
Busragmc ozgmrs 41+0 aynı durumdayız sabah yatışım var. Suni deneyecek doktorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.
ozgmrs Selinimsi ayy darısı bana. Zorlandınız mı peki tavsiyeleriniz neler? Kesiniz oldu mu, çok mu? Ağrım sızım hiçbişeyim yok ama doktorum müsait olduğumu yapabileceğimze inandığını söylüyor. Bebek kanalda baş aşağı.
Selinimsi ozgmrs biraz zorlandım canım açılmam çok hızlı ilerlemedi maalesef doktorum ortalama 6 saatte doğum gerçekleşir dedi 15 saati buldu benimki ama asla gözün korkmasın kişiden kişiye değişiyor bu durum.. kesim oldu ama çok az bir kaç dikiş atıldı şükür .. doğum esnasi çok kolay zaten sancılar biraz yıpratıyor insanı Rabbim kolay doğumlar versin hepimize 🙏
Busragmc ozgmrs aminn. Benim açılmam var mı diye bakılmadı henüz ama nst te hiç sancım çıkmadı dün senin çıkıyor mu ?
ozgmrs Selinimsi Selinimsi amiiin, çok teşekkür ederimmm🥰 size de tekrar kolaylıklar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah🎀