Gokcemcelik Kızlar 50 gr şeker yüklemesinde 142 çıktı sınırda 140 mis bugünde 75 gram yükleme yapıldı . Açlık 70 1 saat sonra 155 2 saat sonra 128 çıkmış sonucum Değerler normal mi ? Doktorumla yarin görüşeceğim ama merak ediyorum .
sehrengiz_8 Gokcemcelik değerlerin referans aralıklarını bilmiyorum canım ama ben yaptırdığımda doktor normal demişti Açlık 98 1.saat 132 2.saat 112
HHhhK Gokcemcelik benimde 75lik yapilmisti aclik 84 cikti 1ňci saat 168 ama sonra istifra ettim malesef ikinci saatim 83 cikti doktorum bozulmus ama degerlerinde guzel dedi 168 problem degilmis 180 uzeri problem var demekmis ve ailede seker olup olmamasi basla degerler ile degerlendiriyor doktor sizinki gayet iyi sanirim gecmis olsun
Gokcemcelik sehrengiz_8 teşekkürler canım . 2. Saat değeri normal sanırım ama 1 saat 155 yüksek sanırım internetten baktm 180e kadar normalde sayılan var 140 sinir yazanda var grama göre değerlendiriliyor ama sağlıklı bir yazı okuyamadım açıkçası . İnsallah birsey yoktur . Zaten yeterince bulantı vs derken cektm yiyemedim birde diyet olursa yıkılırım
Gokcemcelik HHhhK içim rahatladı teşekkürler 🙏 ilk gebeliğimde böyle bir problem yaşamamıştım . 50 gram yüklemeden 4 saat once kahvaltı yapmış olmama rağmen bana yükleme yapıldı ve 142 çıktı . Birde sınırda denilip tekrar yükleme yapıldı . 50 gram icin açlık tokluk aranmıyor mu çok anlayamadım ama ilk gebelikte geceden hic birsey yememiştim . 75tede öyle yaptm
HHhhK Gokcemcelik Tabiki yanlis yapilmis aclik bakilacagi zaman en az 12 saat birsey yenip icilmemesi gerekiyor gozden kacmis olabilir yarin doktorunuzla konusup dahada rahatlarsiniz insallah
Gul33 Gokcemcelik yok gerek görmedi doktor. Dahiliyeye yönlendirdi o da çok yüksek çıkmadığı için diyetisyene yönlendirdi. Diyet yaptım ve evde dahiliyenin istediği saatlerde şeker ölçümü yaptım. 2 haftada bir dahiliye sonuçlarıma baktı, aşırı yükselme olmadığı için diyetle devam ettik.
Gokcemcelik HHhhK aslında gözden kaçmadı bunu konuştuk ısrarla yükleme yapacağını bilmediğim için kahvaltı yaptığımı söyledim . 4 saat olmustu yapalı . Buna rağmen sorun degil dedi . 50 gram yüklemede açlık toklukta aranmiyormus. Bana gereksiz geldi . Madem doğru sonuç vermeyebiliyor direk olması gerekeni yapsınlar . Yıprandım açıkçası .
Gokcemcelik Pirayeada çok geçmiş olsun . Doktorumla görüştüm bugün değerler normal çıkmış dedi . Sizde dikkat edin ♥️