Seydanuurr4 Kızlar salı günü yumurtlamam vardı o zamandan bu yana göğüslerim çok acıyor sızlama da var ara ara sebebi nedir adetten hemen sonra ilişkimiz oldu 15 gün oldu olalı o zamandan bu yana da düzenli ilişkimiz oldu ama akıntım yok
sehrengiz_8 Seydanuurr4 salı günü yumurtlama oldu ise eğer 7 Aralık salıdan bahsediyorsanız gebelik için bu belirtilerin olması imkansız yumurtlamadan sonra 15 gün içinde Bhcg oranında artış olur
Azra_Mom Seydanuurr4 yumurtlamadan sonra 15 gün hesaplayın adetten sonra hemen olması önemli değil yumurtlama tarihinde olması ve üstünden 15 gün geçmesi gerekir
aynam Seydanuurr4 canım benimde aynı belirtilerim var birde adet olcam gibi ağrım var ama adet bitiminden beri böyle ki adetime çok var hormon dengesizliğnden kist oluşmaya başlamış dedi bi uzman sanırım ondan prolaktinimde 30 🤦🏻♀️ çok üzgünüm üstüne görme falan olabilir mi diye düşünmüştüm bende malesef
sehrengiz_8 Seydanuurr4 adet önemli değil canım yumurtlama ne zaman oldu o önemli yumurtlamayı baz alacağız her zaman ama adetten hemen sonra yumurtlama oldu ise o da olabilir ovulasyon testi mi kullanıyorsunuz yumurtlama takibi için
aynam Seydanuurr4 aynen süt hormonu sınır 35 benim 30 çıktı ona bağlıyorum inşallah hamilesindir canım Allah isteyen herkese versin
sehrengiz_8 Seydanuurr4 oluyor canım yumurtlama zamanında ilişki olup üç kez de üst üste gebe kalmazsanız öyle doktora gidebilirsiniz
sehrengiz_8 Seydanuurr4 olmazsa zaten eşinde mi sorun var o araştırılıyor üç kere üst üste yumurtlama gördüğün halde gebelik oluşmazsa eşine bakılıyor
Seydanuurr4 sehrengiz_8 anladım canım hayırlısı olsun insallah daha 3 aylık evliyiz ama çok istiyoruz
sehrengiz_8 Seydanuurr4 daha çok yeni evlisin canım stres yapma her şey olacağına varır. İnşaAllah en kısa sürede gebe kalırsın
funnymummy Her insan bedeni aynı semptomları göstermez aynı tarihlerde yumurtlama olmaz uygulamalar ortalama bir yumurtlama belirtir genelde adet hemen bitimi yumurtlama çok olmaz ama belki olmuştur da söylediğiniz belirtiler için yine de çok erken