defnelobe hanımlar normalde gyno ferro sanol demir ilacını kullanıyordum. Ama bana ağır geldi ferro sanol duodenal diye bi ilaç aldım bunu kullanan varmı? bi sıkıntı olmaz dimi ?
Syda01 defnelobe bende ilk gyno ferro ile basladim cok yan etki yapınca oroferon verdi doktorum onu kullanıyorum
Fkryesrdr defnelobe eşim eczacı bana ferro sanol duodenal getirdi gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
defnelobe Syda01 bunu doktor vermedi bana ben eczacı kıza diğerinin ağır geldiğini söyleyince bunu verdide ilk kez kullandım içim bi tedirgin
Beybisininannesi Syda01 bende şu an onu kullanıyorum hiç yan etiklerine bakmadım ama bir kaç gündür garip hissediyorum 🤦🏻♀️
caganin_annesi Bende gyno Ferro kullanıyorum ama yutulmayan ilaç yapmışlar gerçekten. Birincisi çok büyük boğazdan geçmiyor, ikincisi mideme oturuyor kaç bardak su içsem de kalıyor orda. Nefret ettim bir dahaki kontrolde değiştir diycem.
Muberenay_25 Fkt kaşınıyorum canım içimce küçük sinek ısırıgı gibi şeyler çıkıyor kolanya ile rahatlıyorum
Ikranurunannesi41 Allah o Demir ilacının cezasını vermesin beni öldürdü vallahi üç kutuya yakın bitirdim 32. Haftadayım artık pes ettim bir haftadır saldım 😂😂bu hafta doktora söylerim 😀🙋♀️
Merve_boylu Polenpolen52 iğrenç bi ilaç beni kabızlıktan öldürdü basurum çıktı. 34. Haftaya kadar sabrettim alışırım dedim dün değiştirdim ilacımı