SunaS AlpAslanbabysmom ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten yaptıracagım güne kadar daha iyisi çıkmazsa kesin burda yaptırırım😊
MelekMervertlek Ayseacibuca zam yapmışlar demekki şuan 300 tl .gelince yorum atarmisiniz ina göre bende alacagn
Fundabshn SunaS Madre Bebek sayfasından 10lu set 185 tlye yaptırdım çok memnun kaldım saha sonrasında lohusa takımlarımı ve puset örtüsünüde bu sayfadan yaptırdım tavsiye ederim 💐
ilkbeybiannesi İnstagramdan hobidik sayfasından aldım 2 gün içinde kargoya verdiler. 2 güne elime ulaşacak. Tulum set eldiven, şapka, patik 160 TL
Fundabshn Burcusymn Link yok canım madre bebek sayfasından yaptırdım 2 ay önce 10lu set 185tl şuan ne kadar olmuştur bilmiyorum 💐
Cansugncgr kayraninannesii yeni doğmuş bebeğe fazla pahallı ve çok kıyafet almak bana doğru gelmiyor bende tutamıyorum kendimi alayım diyorum insan istiyor bebeği en güzel şeyleri giysin ama onlar çok çabuk büyüyor ve kilolu bir bebek olursa çok az giydirme durumu da oluyor ondan bana Fuzuli gibi geliyor bence pahallı ve çok takıma gerek yok diye düşünüyorum 🤔
Ayseacibuca SunaS https://resmim.net/i/SH6Nyh İsimli hastane çıkışı geldi kumaşı güzel nakışlı olması da güzel ama battaniyesi ince fiyata göre pahalı bir de kargo ücreti var daha uygun sayfalardan tercih edilebilir ..