Yesimm_G merhaba bugün medipol megada seçmiş olduğum dr ile kontrolüm vardi ben oldukça memnun kaldim doktordan hatta esenlerdeki doktorumdan daha açıklayıcı ve samimiydi. Esenler ile kıyaslamaya kalkarsak,burasi ultra lux esenlerin yanında. Ultrason kalitesi harikaydi karsimda ve cok yakınım da kocaman lcd bir ekrandan görebiliyorsun.Renkli ultrason ciktisi alabiliyorsun.İceri eş alınıyor hatta ben muayene icin hazırlanırken perde arkasinda doktorum babasi sizde gelebilirsiniz yakindan izleyin dedi. Esenlerde maalesef boyle bir imkan yok. Dogum hakkinda oda susleme kapi susu serbest. Esenlerde kapi süsü dahi yasak.ziyaretci 1. Derece diyoruz ama siz yakınlarınız olarak düşünün odada cok kalabalik yapmadan dedi. Esenlerde ziyaretçi kisitlamasi mevcut. Refakatçi olarak eş+1 kişi yanında kalabilirmis. Dogum fiyati şuan benim sectigim doktorda normal 2.400 sezeryan 5.200 tl fakat ocak ayında zam gelecek ortalama %30 bir artış uygulanacak dedi gebe takip yetkilisi.kadin dogum yeni yapılan binaya alınmış eski bina degil. Hijven ve görsel olarak tatmin ediciydi