Edagl Son adet tarihim 20-26 haziran fakat temmuzun 1 inde eşimle birlikte olduk. Geçen hafta Perşembe günü dr a gittiğimde kese gözüküyor ama bebk gözükmüyor boş gebelik olabilir haftaya tekrar gel dedi. Bu şekilde söylenip daha sonra bebeği gözüken oldu mu bi de beni hesaplamama göre bebeğim en fazla 5+3 haftalık. İçim içimi yiyo bilgilerinizi ve dualarınızı bekliyorum 😞
Ozlemmmmm Edagl benimde 6 haftalikken bebek gorunmemisti kese daha yeni olusuyor demisti doktorum hemen umitsizlige kapilmayin,anliyorum beklemek zor ama bu kaybetme korkusu 9 ay boyunca hic gecmiyor
GelMucizemol Ayy canım öncelikle stres yapma olabilir kese görülmeyebilir ve ya bebek gözükmeye bilir rabbim hayırlısını nasip etsin benimde kalp atışı duyulmuyordu hatta doktorum düştü düşecek bu dedi ilaç bile vermeye gerek duymadı seni çok iyi anlıyorum ooo neler neler yaşıyor insan hamilelik boyunca dua dua dua ben hiçbir zaman allahtan umudumu kesmedim tek dediğim şey Allah büyük hocam oldu ve şuan 23 haftalık hamileyim lütfen üzme kendini sıkma herşey güzel olur inşallah
Edagl GelMucizemol çok teşekkür ederim elimden geldğnce stres yapmamaya çalşyrm ama olmuyor daha öncede 2 aylık bebeğimi kaybettm çok korkuyorum yarın belli olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur🙏
Ezcez Canim ben ogrendigimde 6 haftalikta hastaneye 9 haftalikken gittim o zaman bile bebek minicikti hemen hastaneye gidip kotu olaylara maruz kalmayin bekleyin gec dollenme olabilir, bebek gec gozukebilir, alttan muaynede edildinizmi bu arada
Edagl Ezcez evet geçen hafta Perşembe günü alttanda baktı haftaya Perşembe gel dedi yarın gdecem dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏😞
GelMucizemol Edagl allah herşeyin hayırlısını nasip etsin gülüm seni çok iyi anlıyorum zor allah yardımcın olsun
Glhnmsrc Edagl öle oluyo canım ama bizimde öle oldu. Önce kese sonra yolk sonrada kalp atışı. İnşallah hiçbi sıkıntı yaşamazsın.
Glhnmsrc Edagl embriyo genelde 10 mm in üzerinde olursa bu haftalarda o zaman gerçekleşmiyomuş gebelik
Marpling Edagl inşallah rabbim gönlünüze göre versin .ancak birliktelik tarihi degil son adet tarihi dikkate alınıyor.
Ozlemmmmm Edagl dua et bol bol Allah beterinden korusun dogduktan gunler sonra bebegini kaybedenler var insan dusundukte kafayi yiyecek gibi oluyor dua etmekten baska yaoacak biseyimiz yok icini ferah tut