babynil @kubra_15_07 bende letgodan puset aldm. 2500 liralik puseti 600e aldm ve hic ama hic kullanmamislar garantisi bile duruo 🙊 ikinci el buyuk sans isi. Ilk baktigimiz kirik cikmisti 😅
Bryunetka wiLL Vallahi gönlüm Kanz X-Go dan yanaydı fakat fiyatlar iki günde bir uçtukça uçtu. Ailem alacağı için uygun olsun dedik ve 4Baby Bagi aldırdım. Daha kullanmadım ama hem uygun hem güzel.
Tgceetali_08 wiLL sunyy baby viper pusetli aldık daha kullanmadık ama hafif ve katlandığında kabin boy olması benim için çok önemliydi
Paresi Cynex eezy twist. henuz kullanmadim ama hafif ve guzele benziyor zamlardan once aldim suan her sey asiri zamlandi
Kvsr96 Kubraozd yok hayır 2 adet aldım birde birleştirme aparatı var bir yıl kullanır baston kabin boy gibi bişeye geçerim diye düşünerek seçtim ikiz bebek arabaları çok büyüktü bulamadım istediğim gibi en son doonada karar kıldım
Beybilerim Kubraozd ikizler için ben baby2go aldım tek tuşla rahat kapanır bagaja sığıyor. Ve kullanımı çok hafif şiddetle tavsiye ederim. Civilde var. Ama ben hepsi buradan Kasım efsane indiriminden 1800 aldım. Şuan 3000 TL olmuş malesef
Betul1121 Sunny baby vista bebek arabası 9027 modelini aldım çok memnunum rahat ve hafif olması çok iyi oldu
Gul27- wiLL o kadar hersey pahalı kı bende 4 babay care puset ıle beraber aldım gayete guzel şıkta bırazcık agır zaten yanı 4 yaşa kadar rahat kullanımı olur yeter bana zaten fıyat olarakta puset ıle beraber 875 aldım travel sıstem kullanıssın olur kabın arabalarda guzel ama sadece bebek arabası 1500 den baslıyor su sartta malesef maddıatta o kadar yetmıyor butceme gore aldım bende kullanan arkadaşlarım vardı memnunlardı onlarda
Babyontheway wiLL joie chrome travel bebek arabası aldım joie gemm puseti ile birlikte, dolap uygulaması üzerinden mağaza teşhir ürünü olarak aldık yarı fiyatına, bugün geldi çizik bile yok, tekerleklerinde hala streç koruması var, tertemiz. Bir bakın bence.
GamzeMikail Biz Camarelo Barelo aldık çok tutulan bir bebek araba markası Rusya da, Türkiye’de varmı bilmem ama baya kullanışlı 🙏🏻
Bal23 Guzelyuvam 1000 Yl düşmüştü sepette alana kadar yukseldı ve 1400 oldu sımdı 1500falan gıttıkce artıyor :(
Deletedmom_6 wiLL pierre cardin aldım katlanınca baya küçük oluyor yer kaplamıyor benim için önemli olanda oydu daha kullanmadım ama yorumları çok güzeldi
Byzibrhm wiLL ebebekten joie Versatrax aldım puset ayrı satılıyor. Daha kullanmadık ama çok araştırdım almadan önce.
wiLL Msl_ege güldüm valla 😅 neyse şimdi rahat ettiysen sevindim bakalım bende alacağım hafif olsun istiyorum ki tek başıma çıktığımda rahat edeyim