Zehra9616 Oznur124 26+5 bende son 2 3 gundur benimkiside durgjn sanirim buyudukce uyku hali fazlalasiyo ara ara hareketleniyo okadar oyuzden korkma
Hazal42 Oznur124 ben de 30 haftalığım şuan çok hareketli ama öncesinde de benimde azdı hareketleri doktorunuzla görüştünüz mü hareketlerini takip etmenizi felan önerdi mi ?
mrvevcil Oznur124 dün benimde böyleydi biraz yorulmuştum hemde sıcak duş almıştım ona bağladım bugün gayet normaldi hareketleri. Solunuza yatıp dinlenin isterseniz
Defne2018 Oznur124 bende bugün 27 oldum bende aynı çok nadir hissetdiyorum ama ben çok yoruluyorum ondan diyorum normaş mi bilmiyorum
Hazal42 Oznur124 bi sorun yoktur ya hiç hissetmiyor değilsin ya o haftalarda normal yani bence o kadar hareket valla sonrasında gör sen şimdi bazen karnımı yamultuyor beni hoplatıyor maşaallah hareketleri ile 😀
mehtapyilmazturk 30lu haftalara kadar bazı günler çok durgun bazı günler çok hareketli olabiliyorlar normal :)
Hazal42 Oznur124 o zaman bence doktor kontrolünü bekleme biran önce git içindeki şüpheden kurtul derim
Oznur124 Hazal42 sabah olsunda bir an önce gidicegim inşallah Allah hepimizin yavrularını sağ salim almayı nasip etsin
Expecting Hazal42 evet, için içini yiyeceğine, git dr a. Gerekirse acile git, abart, bebek hareketlerini hissetmiyorum de
Zeyy0307 Oznur124 28 haftalık oldum geçen hafta kontrolüme gittiğimde az hissettiğimi söyledim doktorum sen öyle hissediyorsun o gayet hareketli dedi
Ogi34 Oznur124 canım aynı sorunu bende yaşadım koştur koştur doktora gitmiştim dediki bu haftalarda hareketleri azabilir sen say günde 5 kere hareket ederse sorun yok demişti rahat olabilirsin
BirPatiSever Oznur124 çok değişiyor ya. Belki aldığı pozisyona göredir. Geçen hafta hareketliydi bu hafta durgun mesela. Hep böyle gitti. Ara ara çok net hissediyorum ara ara güçsüz gibi geliyor. Artık alıştım.