Kerdem En son 18 ekimde adet gördüm ve dahada olmadm bugün basim döndü yere dusecekkeb kendimi yere attm test yaptigimda tek cizgi cıktı acaba hormonsal mi yoksa bi gebelim sşüphesi mi kafama takıldı simdiden tessekurler
Cansuada24 Kerdem canım baya gecmiş adetin eger gebe olsaydın en fazla 1 haftaya ögrenirdin düzensiz mi oluyordu normalde de
Alparslaninannesi0 Kerdem benimde 21 Ekim oldu bende hala olmadim az önce yaptım tek çizgi bisey çıkmadi
HaticeTekin Hanımlar benim ilk beta HCG değerim 71.50cikti 4gun sonra kana oldu hastaneye gittim beta HCG değerim 16.60 olmustu ve şuanda adet oluyorum neden böle olmuş olabilir bı bilginiz varmı acaba
derindemir HaticeTekin kimyasal gebelik geçirmişsiniz.ben kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım ve hemen sonraki ay hamile kalan çok duydum.önümüzdeki ayı değerlendirin mutlaka
HaticeTekin derindemir Dediğiniz doğru çıktı 2022 yılında konuşulmuş ve benim suan 1.5 yaşında oğlum var👪
Kerdem Allah korusun dikkat edin benim ilk gebeligm dis gebelikti daha sonra bir bebegim oldu suan da suphe dustu icime olmazsa bi kadin hastaliklarina gidicem dahada hasta olmazsam