Ebrusinan Kızlar merhaba ilk gebeliğim olduğu için pek tecrübem yok sadece duyduklarım ve okuduklarım kadarıyla var 😊 Çok şükür 37 haftalık olduk oğluşumla ama her kontrole gittiğimde sancı çıkıyor geçen perşembe gittiğimde çok sancısı vardı ama ben hiç bir şekilde sancı hissetmiyorum bende sancı yok doktorumuzda durabildiği kadar dursun diyor kesin bişey de söylemiyor çevremdekiler de bebek hareketli olduğu için sancı çıkıyor diyorlar kafam karışık doğum yakın mı oluyor böyle olunca acaba
Saadetdemirkan Ebrusinan bende aynı haftadayim bendede şancı çıkıyor sürekli çevremdekiler olması iyi rahim açılır falan diyor ama dr. Banada bisey demedi bununla alakalı bende merak ettim şimdi bak 🤔
Ebrusinan elifnelifnaz kaç çıktığını söylemiyor doktor sivri sivri dağ gibi sık çıkıyor sancın var deyip bekliycez diyo ben hissetmediğim için
Ebrusinan Saadetdemirkan doktor sancı var diyor ne olacak diyorum durduğu kadar duracak diyor gülüyorum artık doktora bişey de söylemiyor bidahaki kontrolde ne olacak bakalım