Egeannesi Benim doktorum aşırı kilo alımın yok bir sıkıntı da Yok yapma gereği duymuyorum sesi,ama kararsız kaldım yaptırmayanlar var mı kızlar?
Esra___ Egeannesi Cnmm ben de 25. haftanın başında gittim 30.haftaya çağırdı bi daha benim bildiğim 28e kadar yapılıyor yükleme sormak da aklıma gelmedi sanırım yapmayacak
Emlyjams Egeannesi ben 26 haftalık hamileyim sadece 3 kilo aldım ama seker cikti. Hemde baya yuksek Bence kilo olayını dikkate almayin
Ladess Egeannesi bende yaptırmadım ,çok şükür herşey yolunda,herşeye çok dikkat ediyorum ama homili gırtlak yemiyorum hamileyim diye,şimdilik bir sıkıntı yok bende de bebektede🙏32.haftayız
Esra___ Egeannesi bilmiyorum Cnmm tatile geldik 4 gündür yarın dönüyoruz pazartesi günü içim rahat etsin bi kontrole gideyim diyorum o zaman sorucam ilk hamile kaldığımda annemde şeker var deyince risk altındasın demişti haftası geldi konusunu bile açmadı
Esra___ Egeannesi bi de ben 25.haftaya kadar 10 kilo aldım 😩 ama açlık kan şekerim 80 küsur çıkıyor hep normaldi
Egeannesi Esra___ Fnur05 anladım benim ikinci gebeliğim ilkinde başka bir doktor takip ediyordu yaptırmıştı bir sıkıntı çıkmamıştı ama bunda istemeyince insan da kararsız kalıyor🙄 ben de 26haftayı geçtim zamanı geçecek bayram girecek falan araya napsam bilemedim.Sağolun bu arada☺️☺️
UluElif Bende yaptırmadım doktorum sordu istiyor musun diye bende çok gerekli mi sizce dedim senin tercihin dedi sadece açlık tokluk şekerime baktı normal çıktı. Aşırı kilo alımım da yok zaten.
Egeannesi Emlyjams evet di mi aslında biraz da öyle işte 10kilo alanda düşük olup az kilo alanda da çıkabiliyor demek🙄
Emlyjams Egeannesi tabikide. Bebegin plasentasi yapıyormuş bu sekeri. Bide ben başka rahatsizligimdan dolayı sürekli açlık tokluk bakılıyorum ama çıkmamıştı hiç bugüne kadar bir tek yükleme de çıkıyor gizli şeker. Bence yaptırın derim ben aklınız kalmaz en azindan