GamzeDurmus Arkadaşlar 7+4 haftalık hamileyim midem çok fazla yanıyor ne iyi gelir muz yedim ama fayda etmedi aynı zaman da gastritim var normalde
GamzeDurmus Zehra9616 yaa süt de mideyi daha çok kötü yapar diye içmiyorum ama bilemedim ki soğuk olsa süt birsey olur mu
Merve235 3 yudum süt iç faydasını görürsün ama sadece 3 yudum 😀ben de ilk duydugumda tuhaf gelmişti ama bende işe yaradı 😂
MerveeD GamzeDurmus inşallah canım valla ben bu havada buz gbı su ıciyorum içim yanıyor ama bogazınız fılan şişer siz dikkate edın ben alıstım 🙈
Feyzanne GamzeDurmus leblebi de iyi gelebilir evde varsa. Benim de o haftalarda aşırı oluyordu 10.hafta gibi falan geçti sonra
GamzeDurmus AryasuMom ay inşallah benimkini de kessin valla artık günlerdir ölüyorum aslında her sabah salatalık yiyorum ama fayda etmiyor 😭😂
GamzeDurmus Aslinur sadece soda normalde evde bulunurdu ama almayı unutmuşuz bulundurmam lazım artık evde 😒
AryasuMom GamzeDurmus renni Duo ve gaviscon var gebeler için ben kullanıyorum şurup çok iyi geliyor canim sknti çekme boş yere hatta yazdirmadan eczaneden doğrudan alinabiliyo
MerveeD GamzeDurmus aslında benımkı mide yanması degıl de benım bogazım da yanma oluyor agzıma acı böyle su gelıyor ben onun ıcın süt ve sade soda ıcıyorum bazıları da elma yıyormus ben yedım gecırmedı