Tunaaslan Merhaba, ben 32 haftalık hamileyim ve alışveriş yapıyorum. Doğum sonrası hastanede giymek için gecelik sabahlık seti mi yoksa pijama sabahlık seti mi daha kullanışlı oluyor? Tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum.
Pamugunannesi1 Tunaaslan Sezeryan olacaksanız gecelik alın sürekli kontrole geliyorlar diğer türlü sizi çok zorlar
AdenEva Tunaaslan ben hep asla gecelik giymem bana göre değil diyordum. Ama duyduklarıma göre artık pijama değil gecelik almayı düşünüyorum. Devamlı kanama vs kontrolleri için öncesinde de sonrasında de sık sık alttan muayene ediyorlarmış. O da pijamayla kalk giyin soyun zor oluyormuş. Sezaryen olursa da pijamanın lastiği dikiş yerine gelmemesi için gecelik giyin diyormuş doktorlar
Morprenses Tunaaslan gecelik rahat değil diye düşünmüştüm bende normal doğum düşünüyorum yine de annem gecelik de olsun belki altta dikişin olur daha rahat edersin dedi
Ahsendsl Morprenses ben iki doğumumda da gecelikle çok rahat ettim. 5 gün önce doğum yaptım. Epizyotomi de oldu. Bir gece kaldım hastanede. En az 5 kere kontrole geldiler. Gecelik olmasaydı kalk soyun giyin çok zor olurdu. Bir de kocaman ped oluyor. Onu da hesaba katarsak gecelik büyük kolaylık.
35lavanta Tunaaslan Ben noemal doğurdum gecelik giydim aşırı rahat ettim kontrole geldşklerinde özellikle çok rahat oldu eve dönüncede nornal pjamlarımı giydim. Ablam sezeryan oldu oda gecelik giydi ve çok rahat etti zaten gelip dikişlerine bakmışlardı falan daha pratik olmuştu.. Her iki doğum şekli içinde bence kesinlikle 2 gecelik 1 pijama takımı alın yanınıza
Guzucuk25 Tunaaslan önden düğmeli pijama herkes kontrol için zor olur yazmış ama ben hiç kontrol edilmedim yatak bezine kanım aktı değiştirdiler uyuşukluk geçince pijamalarımı giydim yürüdüm zaten Ped taktım pijamanın lastiğini de Bi tık yukarı aldım valla çokta rahattım
Morprenses Ahsendsl evet ya annem öyle diyince bana da mantıklı geldi sanki gecelik rahat olmaz gibi geliyor ama daha rahat olacak gibi evet. Ben bi takım pijama da alırım heralde yanıma ama gecelik giycem
asenacicek Tunaaslan ben ikisinden de koydum. Normal doğum düşünüyorum ama belli olmaz hazırlıklı olmakta fayda var.
Msl_ege Tunaaslan ben normal doğum yaptım sürekli gelip kontrol ediyorlar . o yüzden çirkin bi tane gecelik aldım 😂😂aşırı kanamam vardı iyiki de öyle yapmışım 😂😂 bi de çok komplikasyon oluştu vajinamda depend bile giyemedim . oraya sürekli buz koydular . ertesi gün pijamalarımı giydim hastanede çekim olmuştu . çekim olmasa gecelikle devam ederdim yani . çok rahat oluyor çünkü tuvalete gidince falan
Kdk Tunaaslan sezaryen oldum valizime hem gecelik hem pijama koydum ama hemşireler bacaklarım üşümesin diye sondayı çıkardıktan sonra pijamamı giydirdiler. Zorluk da yaşamadım açıkçası.
Kdk kayraninannesii takılmasıda çıkarılmasıda anlık bişey, öyle aman aman bi acısı olmuyo. Takılı dururken zaten hiç bişey hissedilmiyo orda bişeyin takılı olduğu aklınıza bile gelmiyo.
Zeynepp922 kayraninannesii uyusduktan takip çıkardılar hicbisey hissetmedim sizde talepte bulunun öyle yapsınlar