M-r-v Gobegimi bazı zamanlar karpuz gibi çatır çutur çatlayacak gibi hissediyorum. Dokunduğum yeri açıyor sankiv
Hsrt1 M-r-v 35+3 deyim. Bendede oluyor. Dokundugum zaman igne batiriliyormus gibi oluyor. Catliyorum acaba ondanmi diyorum.
Ozlem2904 M-r-v ben 31.hafta itibariyle catlamaya baslamistim dunde acayip agriyodu 35+4 catlak kreminden surdum tekrar yumusadi agri. Catlayinca birakmistim kremi
Tubasudem M-r-v 37 haftadayım aynı durumdayız artık çatlayacak gibi oluyorum karnım çok sert sürekli wc ye gitmekten kendimi alamıyorum 🙄
M-r-v Hsrt1 çok kötü ama ya çok acıyor göbeğim. Normal mi değil mi kasılma mi nedir anlamadım. Doktora mı gitsem gitmesem mi arasam mı aramasam mi. Bide ikinci gebeliği m ona rağmen bilemiyorum unutmusum sanırım 😁
Hsrt1 M-r-v ben hic doktora bile sormadim. İlk gebeligim amabi arkadasim var ayni haftadayiz. Oda ayni durumda. Normal dedim o zaman. Simdi de sen soyleyince normal 😊
M-r-v Nazli_ayar normal o zaman bende çok şey etmeyim bari 😁 diyorum acaba kasılma mi ki geliyor mu ki gelecek mi ki heyecanlanıyorum bide, 😄 bu gerginliği rahatlatma in Bi yolu yok mu ki yav
Nazli_ayar M-r-v böyle olunca bide sancim gelince egzersiz yapıyorum ben. Doğuma hazırlık egzersizleri bide squat. Zaten bir kaç hakaret yapınca rahatliyosun ☺️