Esilaerenn Hanımlar Kordon baglatmayi düşünen veya baglatan varmı haftaya 3.cocugma Sezeryan olacağım. bağlatmak istiyorum ama kararsızım
HGulsah Esilaerenn bende düşünüyorum ama bir yakınım o sekılde hamile kaldı bende de şüphe oluştu halıyle
Cennett2121 Esilaerenn bende bağlamak istiyorum 3 çocuğum benimde allahın iziniyle yeter kızımda var oğlumda ama yaşim tutarmi diye düşüniyom
_ipekkkkk Esilaerenn Benim kuzenim bağlantı 3 çocuktan sonra ikinci evliliği oldu tekrar çocuk düşünüyorlar tekrar açtırdı 🤷♀️
charlottececi Esilaerenn ben de istiyorum. İlk hamileliğim ikiz. Baska da cocuk istemeyiz. Yasim 29 muhtemelen gebelik saglikli ilerlerse bağlatacağım dogumda 🙄
Hatice1123 HGulsah onda bi yanlışlık vardır bağlanmamistir ya da düzgün olmamıştır 27 yaşımdayım annem bana doğumunda bağlatmiş o zamanın sezeryan şartları da malum hicbir gebelik şüphesi bile olmamış
HGulsah Aysununannesi00 Evet yani etraftan da duymadım bizzat baglattıgına da şahit oldum suan doğumuna da 😂
Esmaa40 Esilaerenn bende Ocak’ta 3ncu doğumu mu yapacağım, doktorumla konuştum kordonları bağlatacağım
Esila1Rabia2 3.bebeğim 3 aylıkken hamile kalmışım şuan nerdeyse 7 aylık olacaz hem 3 hemde bu gebelik sürpriz oldu 3.de bağlatcam dedim herkes tepki gösterdi malesef bağlatmadım özellikle Aannem çok baskı uyguladı sonuç bidaha hamile kaldım ve korunduğumuz halde nasip olursa bu doğumumu sezeryan doğum yapıp tüpleri bağlatmayı düşünüyorum Allah bi mani vermezse yaşımda uygun bi sorun çıkmaz inşallah şubatın 20 si gibi olur sanırım hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah beveklerimizi 🤲🤲🤲
Aslannn Esilaerenn bende baglatmayi düşünüyorum..4gebelik..hem eşim hem ben korundugumuz halde hamile olduğumu öğrendim..üç cocugumuda normal yaptım..ama bunu sezeryanla yapıp baglatacam
Asyaburcin Aysununannesi00 bir şey sorucam geçici bağlatmak ne demek acaba benim yaşım 24 ama 2. Çocuğumdan sonra bende bağlatmak istiyorum esimde bende istemiyoruz birdaha cocuk allah olmayanlar versin ınslalah. Geçici bağlatmak ne demek acaba
Aysununannesi00 Asyaburcin kuzum geçici de tüplerini kapatıp aça biliyorlar gebelik düşünüldüğünde komple kordonlarını bağlatmak istiyorsan birdaha çocuk düşünmem etmem dersn kordonlarını yakıyorlar birdaha gebelik elde edemiyorsn yaşın daha erken şimdi istemiyor olabilrsnz ilerde isteyip istemiceğinizi bilemezsnz yaşın daha çok genç sonra dan pişman olmanı istemem çnkü komple bağlatrsan geri dönüşü olmaz
funnymummy Benim annem de küçük kardeşimde bağlatmış bundan 22 yıl önce bir sıkıntısı olmadı gebeliğe dair hatta rutin kontrollerde doktor yumurtalıkların çok iyi çalışıyor açsak hamile kalırsın demişti😂
Esmaa40 selma89 yok canım henus konuşmadık, aslinda aklıma gelmedi 🙈 birdahaki gittiğimde konuşacağım
_ipekkkkk Seher38 Açtırdı ama bu kordon bağlamayı bilmiyorum postu açan kordon demişte belki başka biseydir Kuzenim tüplerinii kapattirip açtı aynı sezeryan ameliyatı gibi kordon bağlamayla aynı şey mi acaba ? oldu valla cesarettt 🤷♀️😊